ARZUM AR1060 MULTİVİT PASLANMAZ ÇELİK KATI MEYVE SIKACAĞI

Ürün Kodu: 76029

ARZUM

ARZUM AR1060 MULTİVİT PASLANMAZ ÇELİK KATI MEYVE SIKACAĞI


AR1060 Paslanmaz Çelik Katı Meyve Sıkacağı


Ürün Özellikleri

Geniş Ağız: Var
Meyve Suyu Haznesi Kapasitesi: 500 ml
Posa Haznesi Kapasitesi: 1600 ml
Motor Gücü (W): 400 W
Hız Ayarı: Var

 

Güçlü Yapısı ile Güvenlik ve Kolay Kullanım

Arzum katı meyve sıkacağının güvenlik mandalı ve şeffaf çıkarılabilir üst kapağı sayesinde kullanıcılarına oldukça güvenli ve kolay bir kullanım sunar. 400 W motor gücü sayesinde dilediğiniz sebze veya meyvenin suyunu sıkabilir, kendinize ve sevdiklerinize lezzet ve vitamin dolu yiyecek ve içecekler sunabilirsiniz. Özellikle çocuklarınız buna bayılacak, bizden söylemesi...

image
image

Patentli ve Çift Katmanlı Parçalayıcı Süzgeç

Arzum, patentli ve çift katmana sahip katı meyve sıkacağının parçalayıcı süzgeci sayesinde oldukça güçlü bir parçalama ve sıkma özelliği sunar. Bu sayede sıkacağınız meyve ve sebzelerde pürüzsüz bir kıvam elde edebilir, ek bir işleme gerek duymazsınız. 

Farklı Kademeli Hız Ayarı

Meyve sıkacağı, hahip olduğu 2 Kademeli Hız Ayar Düğmesi sayesinde, birbirinden farklı meyveleri ve sebzeleri rahat ve kolay bir şekilde sıkabilmenizi sağlar.  Farklı setliklerdeki meyve ve sebzeleri sıkarken oldukça elverişli bir kullanım olanağı sunar. 

image
image

Çıkarılabilir Geniş Posa Haznesi

1.6 litrelik çıkarılabilir geniş posa haznesi sayesinde sıktığınız her sebze veya meyveden hemen sonra hazneyi boşaltman ve temizlemek zorunda kalmazsınız. Geniş haznesi sayesinde birkaç kullanımda bir değiştirerek pratik bir kullanıma sahip olabilirsiniz.