AWOX 43" ANDROİD LED TELEVİZYON

Ürün Kodu: 010613

AWOX

AWOX 43" ANDROİD LED TELEVİZYON


Awox AWX-10943ST 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV


 40 inç ve üstü televizyonlarda, yetkili servis tarafından kurulum yapılması gerekmektedir.
* Lütfen yetkili servisten önce ürün ambalaj ve kutusunu açmayınız. Yetkili servis gelmeden kutuyu açmanız durumunda ürün garanti dışı kalacaktır.
* 40 inç altı televizyonlarda ise kurulum gerekmemektedir.

Awox AWX-10943ST 43" 109 ekran dahili uydulu Full HD LED TV, büyük masraflar etmeden geniş ekranlı ve kendinden TV yayını alıcılı bir televizyon edinmeyi amaçlayanlara sesleniyor. Teknoloji tutkunlarının Full HD çözünürlükte televizyon ve multimedya keyfi yaşayabilmelerine imkan tanıyan model, çok sayıda bağlantı noktasıyla dikkat çekiyor. Aynı anda birden fazla görüntü kaynağının bağlanabildiği ve kaynaklar arası geçişin uzaktan kumanda yardımıyla yapılabildiği ürün, teknik kabiliyetlerini estetik görünümüyle taçlandırıyor. Özelliklerine karşın düşük güç tüketerek beğeni toplayan televizyon, A enerji verimlilik sınıfında yer alıyor.

 

43" Genişliğinde Ekranda Full HD Seyir İmkanı

 

· 43 inç genişliğindeki ekranıyla Full HD çözünürlük sunan televizyonla hem TV yayınlarını hem de multimedya içeriklerini keskin görüntüler eşliğinde izleyebilir, aileniz ve sevdiklerinizle keyifli saatler geçirebilirsiniz.

 

· Çok sayıda bağlantı noktası sayesinde dilediğiniz görüntü kaynağını televizyona bağlayabilir, ürünün işlevselliğinden sonuna kadar yararlanabilirsiniz.

 

· Harici bir ses sistemi bağlamadan da TV yayınları, multimedya içerikleri ve oyunlara ait sesleri işitebilir, dilerseniz modeli farklı ses birimleriyle birlikte değerlendirebilirsiniz.

 

· Farklı formatlarda yayın yapan TV kanallarını receiver kullanmadan izleyebilir, elektronik program rehberi aracılığıyla kanal yayın akışını detaylı şekilde takip edebiliriniz.

 

· USB bellek veya harici disklerinizdeki multimedya içeriklerinizi televizyon aracılığıyla izleyebilir, televizyonun bulunduğu odayı mütevazı bir sinema salonuna dönüştürebilirsiniz.

 

· Bilgisayar ve oyun konsolu gibi birimleri, modern bağlantı arabirimleri üzerinde televizyona bağlayabilir, geniş ekranda kusursuz bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

Günceli Yakalayan Teknik Özellikler

 

Ekran Genişliği: 43 inç (109 cm)

 

Ekran Çözünürlüğü: 1920 x 1080 piksel (Full HD)

 

Ekran Yenileme Hızı: 50 Hz

 

Ses Çıkışı: 14 Watt (Stereo)

 

Enerji Verimlilik Sınıfı: A

 

Geliştirdiği birbirinden başarılı televizyonları, erişilebilir fiyat aralıklarına konumlandırarak kısıtlı bütçeli kullanıcıları memnun eden marka, televizyon modellerine Awox AWX-10943ST 43" 109 ekran dahili uydulu Full HD LED TV ile bir yenisini katıyor. 43 inçlik ekranıyla canlı ve gerçeğe yakın görüntülere hayat veren cihaz, Full HD çözünürlükte TV yayını yapan kanalların en iyi şekilde takip edilebilmesini sağlıyor. Çeşitli görüntü iyileştirme teknolojileriyle desteklenen ekran, 50 Hz düzeyindeki doğal ekran yenileme hızıyla yeterlilik gösteriyor. Analog, karasal, kablo ve HD uydu yayınlarının ekstra bir receiver olmadan izlenebilmesine olanak veren ürün, gereksinim duyulduğu takdirde alıcı takılarak da kullanılabiliyor. Gelişmiş yazılım becerileri sayesinde multimedya içeriklerini zorlanmadan çalıştırabilen televizyon, optik ya da dijital medya oynatıcılar olmaksızın da sinema keyfi yaşanabilmesine zemin hazırlıyor.

 

Bir adet USB ve üç adet HDMI portu ile donatılan Awox AWX-10943ST 43" 109 ekran dahili uydulu Full HD LED TV, geleneksel bağlantı modellerini de üzerinde taşıyor. Abonelik gerektiren yayınların sorunsuz şekilde takip edilebilmesi için CI+ yuvasını da beraberinde getiren cihaz, bilgisayar ve oyun konsollarının bağlanabileceği portlarla geliyor.

 

V yapısındaki ayaklarıyla televizyon sehpalarına konumlandırılarak değerlendirilebilen televizyon, 14 Watt düzeyinde ses çıkışı sağlayan stereo hoparlörüyle kullanıcılarından tam not alıyor. TV yayınlarına ve diğer tüm içeriklere ait seslerin eksiksiz duyulabilmesine imkan tanıyan hoparlörler, ürüne değer katıyor.

 

Oturma Odası ve Salonların En Teknolojik Konuğu

 

Awox AWX-10943ST 43" 109 ekran dahili uydulu Full HD LED TV, oldukça başarılı bir kutu içeriğiyle geliyor. Modelin kutusundan; televizyonun kendisi, masaüstü stant parçaları, uzaktan kumanda, uzaktan kumanda pilleri, kullanım kılavuzu ve diğer belgeler çıkıyor.

 




 
AmbilightYok
Curved (Kavisli)Hayır
Çözünürlük (Piksel)1920 x 1080
ÇözünürlükFull HD
Dahili Uydu AlıcıVar
Ekran Ebatı43 inç / 109 cm
Ekran Formatı16:9
 
Giriş / Çıkış PortlarıScart, USB, VGA
Görüntü TeknolojisiLED
HDMI Girişleri3
İşletim SistemiYok
Model Yılı2017
ScartVar
Smart TVYok
Teslimatta KurulumVar
TunerYok
Wi-FiYok