BOSCH OPTİMUM MUM9A66R00 1600W MUSTAK ŞEFİ MİKSER SET KIRMIZI

Ürün Kodu: 018126

BOSCH

BOSCH OPTİMUM MUM9A66R00 1600W MUSTAK ŞEFİ MİKSER SET KIRMIZI


Bosch Optimum MUM9A66R00 1600W Mutfak Şefi

Yoğun hamurlar ve büyük miktarda karışımlarda bile üstün performans sergileyen güçlü motor

Hamurun yoğurulup doğru kıvama gelmesi için uzun süre beklemenize artık gerek yok... En yoğun hamurlarda ve büyük miktarda karışımlarda bile üstün performans gösteren yüksek motor gücü ile kolaylığın tadını çıkarın.

Mükemmel sonuçlar: Çok yoğun hamurlar ve büyük miktarda karışımlarda bile üstün performans sergileyen 1600 watt gücünde motor

3 boyutlu karıştırma sayesinde mükemmel sonuçlar

Mükemmel sonuçlar için tüm malzemelerin homojen karışması gerekir. 3 boyutlu karıştırma özelliği, karıştırma uçlarının 3 farklı yönde hareket ederek karışımın yanlardan, tabandan ve haznenin merkezinden toparlanmasını sağlayarak homojen ve yüksek hacimli bir karışım elde etmenizi sağlar.

  • Ekstra büyük 5,5 L paslanmaz çelik karıştırma haznesi  tek adımda büyük miktarda karışımlar ve hamurlar için ideal (3.5 kg 'a kadar kek karışımı)
  • Full-metal gövde: uzun süre kullanılabilen dayanıklı metal gövde
  • 3 boyutlu karıştırma: hızlı ve homojen karışım
  • OptiMUM aksesuar seti: çırpma ucu, silikon kaplı metal karıştırma ucu ve hamur kancası sayesinde mükemmel

    EasyAmLift : rahat ve kolayca kaldırılabilen cihaz gövdesi.. Karıştırma ucunu değiştirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı! EasyArmLift özelliği sayesinde makinenizin gövdesini rahat ve kolayca kaldırarak hamur aksesuarlarını kolaylıkla değiştirerek zamandan kazanç sağlayabilirsiniz.

    7 hız ayarı sayesinde hızlı ve kolay hazırlama

    Her aksesuar için farklı hız ayarını kullanmak gerekir. 7 farklı hız seviyesi sayesinde tariflerinizi hızlı, kolay ve dilediğiniz gibi hazırlamanıza olanak tanır. Daha fazla hıza ihtiyacınız olan tariflerde pulse fonsiyonu ile çok daha hızlı sonuç elde edebilirsiniz.

 
 
 
Motor Gücü (W)1600
RenkKırmızı