CASPER VİA X20 6/128 GB CEP TELEFONU PREMİUM MAVİ

Ürün Kodu: 011535

CASPER

CASPER VİA X20 6/128 GB CEP TELEFONU PREMİUM MAVİ


Ürün Açıklaması

Casper Via X20 128GB Premium Mavi Akıllı Telefon (Casper Türkiye Garantili)

 

Yıllardır değişmeyen Casper kalitesi ile tasarlanan Casper Via X20 128GB Premium mavi akıllı telefon, gösterdiği üst düzey performans ve kusursuz tasarımı ile ön plana çıkar. Günlük yaşantınızı daha pratik bir hale getirmeyi ve keyifli bir kullanım sunmayı hedefleyen bu akıllı telefon modeli, sahip olduğu tüm teknik özellikler ile oldukça hızlı ve pratik bir şekilde kullanabilmenize olanak sağlar. Sade, zarif ancak aynı zamanda dikkat çekici tasarımı ile hemen hemen tüm kullanıcıların zevkine, tarzına ve ihtiyacına hitap eder. Hem iş hem de okul yaşantısında büyük kolaylık sağlayan ve ön ve arka kamerasının eşsiz kalitesi ile unutulmaz fotoğraflar çekmenize yardımcı olan Casper Via X20 her bütçeye uygun olması ile en çok tercih edilen teknolojik ürünlerden biri haline gelir.

Casper Via X20 128GB Premium Akıllı Mavi Telefonu Neden Almalıyım?

Kusursuz tasarımı ve maksimum performansı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Casper Via X20 128GB Premium mavi akıllı telefon, tüm sevdiklerinizle her an bağlantıda kalabilmenize olanak sağlar. Ön ve arka kameraları, gelişmiş mikrofonu sayesinde eşsiz görüntülü konuşma deneyimleri sunan Casper Via X20, nerede olursanız olun online toplantılara, eğitimlere, kurslara katılmanıza ve sevdiklerinizle sohbet etmenize destek olur. 6.53 inçlik geniş ekranı ile gelen bildirimleri, mail ve mesajları rahat bir şekilde okumanıza, film, dizi ve videoları büyük bir keyifle izlemenize, en gerçekçi oyun deneyimlerine imza atmanıza imkan sunar. Ayrıca özel teknolojisi sayesinde uzun süreli kullanımlarda gözlerinizde herhangi bir yorgunluk belirtisi meydana gelmez. Gelişmiş kamera teknolojisi ile anılarınızı en kaliteli biçimde unutulmaz hale getirmenize yardımcı olan Casper Via X20 Premium, 25 MP’lik ön kamerası ile cildinizdeki kusurları yok ederek eşsiz özçekimler elde etmenize, 48 MP’lik arka kamerası ile ise kalabalık aile ve arkadaş fotoğrafları çekmenize, profesyonel düzeyde manzara fotoğraflarına imza atmanıza olanak sağlar. Uygun fiyatlı, yüksek performanslı ve uzun ömürlü bir akıllı telefon deneyimi için Casper Via X20 ideal bir alternatiftir.

Casper Via X20 128GB Premium Akıllı Telefonu Nasıl Kullanırım?

Gelişmiş sistemi ve tüm donanımı ile akıllı telefon deneyimini farklı bir boyuta taşıyan Casper Via X20 128GB Premium, etkileyici dizaynı ile tüm dikkatleri üzerinde toplar. Ürünü ilk etapta tamamen şarj ederek kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Akabinde dil, konum, tarih ve saat gibi gerekli ayarlamaları yapabilir, güvenlik seçeneklerine göz atarak size uygun olanı tercih edebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamın Wi-Fi ağı ile bağlantısını kurarak internete erişim sağlayabilir, dilediğiniz uygulamaları indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. 128GB’lık geniş depolama alanı sayesinde tüm belgelerinizi, dosyalarınızı, notlarınızı, fotoğraf ve videolarınızı rahat bir şekilde uzun yıllar boyunca saklayabilirsiniz. İş yaşantısında büyük bir kolaylık sağlayan Casper Via X20 Premium, toplantı esnasında hızlı bir biçimde not alabilmenize, ihtiyaç duyduğunuzda geçmiş notlarınıza göz atabilmenize, online toplantılarda kesintisiz görüşmeler gerçekleştirmenize olanak sağlar. Ayrıca bilgisayara ihtiyaç duymadan anlık olarak mail trafiğinizi yönetmeniz de mümkündür. Gelişmiş Bluetooth özelliği sayesinde aracınız ile bağlantısını kurmanız mümkün hale gelir. Bu sayede trafikteyken konforlu bir şekilde telefon görüşmeleri yapabilir, en sevdiğiniz müzik ve podcast’leri dinleyebilirsiniz.

Casper Via X20 128GB Premium Kimler İçin Uygun?

Sunduğu tüm kolaylıklar ile zaman tasarrufu yapmanıza ve zamanı daha etkin bir şekilde kullanmanıza yardımcı olan Casper Via X20 128GB, kaliteli bir akıllı telefon deneyimi yaşamak isteyen herkes için uygundur. Kısa bir süre içerisinde tamamen şarj olan bu cep telefonu modelini, yaklaşık olarak iki gün boyunca yeniden şarj etmenize gerek kalmadan kesintisiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Çalışanlar ve öğrenciler için pratik ve etkin bir kullanım deneyimi imkanı sunan Casper Via X20’nin üretimi esnasında sağlam malzemeler tercih edildiği için oldukça sağlam bir yapıya sahiptir. Bu sağlam yapısı sayesinde düşürme, çarpma gibi durumlarda kolay kolay hasar görmez. Ayrıca hem parlak arka yüzeyi hem de ekranı leke tutmama özelliğine sahip olduğu için uzun süre kullandığınızda parmak izleriniz kalmaz. Leke tutmaması ve sağlam yapısı ile Casper Via akıllı cep telefonu modeli, sizlere uzun yıllar boyunca eşlik ederek hayatınızı daha kolay bir hale getirir. Gelişmiş ön ve arka kamerası ile muadillerinden ayrılan bu akıllı telefon modeli, gittiğiniz her yerde profesyonel manzara fotoğrafları elde etmenize, anılarınızı kusursuz bir şekilde ölümsüzleştirmenize olanak sağlar.

Casper Via X20 128GB’ın En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Mavinin en güzel tonlarından biri ile tasarlanan Casper Via X20 Premium, sakinleştirici ve huzur verici etkisiyle unutulmaz bir deneyim yaşatır. Geniş ve yüksek çözünürlükteki ekranı ile tüm bildirimleri ve yazıları rahatlıkla okuyabilmenize imkan sunar. En sevdiğiniz film ve dizileri büyük bir keyif ile izleyebilir, gittiğiniz her yerde sinema keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Favori e-kitaplarınızı saatler boyunca gözleriniz yorulmadan okuyabilir, en trend videoları yüksek bağlantı hızı ile kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Gelişmiş Helio P70 işlemcisi sayesinde herhangi bir takılma olmadan maksimum hızda uygulamalar arası geçişler yapabilirsiniz. Bu özelliği ile oyunseverlere de hitap eden Casper Via’nın bu modeli, görüntüleri gerçekçi bir biçimde yansıtarak oyun keyfinizi iki katına çıkarır ve unutulmaz deneyimler yaşatır. Geniş depolama alanı, tüm verilerinizi güvenle, uzun süre saklayabilmenize olanak sağlar. Eğer uzun ömürlü, dayanıklı, üst düzey performans gösteren ve aynı zamanda bütçenize uygun bir akıllı telefon arıyorsanız Casper Via X20 128GB Premium sizin için ideal bir tercih olacaktır.

 

Casper Via X20 128GB Premium Mavi Akıllı Telefon