ELECTROLUX EUC98TMT ULTRACAPTİC TOZ TORBASIZ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE

Ürün Kodu: 75191

ELECTROLUX

ELECTROLUX EUC98TMT ULTRACAPTİC TOZ TORBASIZ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE


Ürün Açıklaması

Electrolux Euc98Tmt Ultra Captic Toz Torbasız Süpürge



Electrolux Ultra Captic EUC98TMT 650 W Toz Torbasız Süpürge, yüksek manevra yeteneği ve üstün temizlik performansı ile dikkat çekmeyi başarıyor. Etkili emiş gücü ve kompakt tasarımı ile beklentilere yanıt vermeyi başaran elektrikli süpürge, temizliğe akıllı çözümler getiriyor.

Etkili Temizlik İçin Electrolux Ultra Captic

  • Electrolux Toz Torbasız Süpürge, kompakt tasarımı sayesinde konforlu bir kullanıma imkan veriyor.
  • Zamandan tasarruf etmenize yardımcı olan Compact & Go özelliği, mevcut tozu haznede sıkıştırarak daha uzun süre temizlik yapmanızı mümkün hale getiriyor.
  • Tozu havadan ayrıştıran ve tozun toz haznesinde toplanmasını sağlayan Multi Turbo Cyclone teknolojisi, daha etkili bir temizlik sağlıyor.
  • Yıkanabilir bir filtre olan Allergy Plus, tüm tozu yakalayarak ortamdan uzaklaştırıyor ve temiz bir hava sunuyor.
  • Ana süpürme başlığı FlowMotion, çekim gücü ve sessiz tasarımı ile hızlı bir performans sergiliyor.
  • Flow Motion Uzaktan Kumanda, hava akışını buton yardımı ile kolayca ayarlamanıza yardımcı oluyor.

Özel Olarak Geliştirilmiş Teknik Özellikler 

  • Enerji Sınıfı / Halıda Çekiş Sınıfı / Sert Zeminde Çekiş Sınıfı: A / B / A 
  • Motor Gücü: 650 W 
  • Ses Seviyesi (dB): 78
  • Süpürge Türü: Toz Torbasız

Modern ve Kompakt Tasarım

Kullanışlı tasarım detayları ile ön plana çıkan toz torbasız elektrikli süpürge; ana süpürme başlığı, yıkanabilir alerji filtresi, teleskobik borusu, geniş toz haznesi ve ideal uzunluktaki kordonu ile konforlu bir kullanım sağlıyor. Kutusunda yer başlığı, Aero Pro 3in1 küçük başlık, kullanma kılavuzu ve garanti belgesi ile birlikte gelen Electrolux süpürge hakkındaki daha ayrıntılı bilgilere, süpürgenin kullanma kılavuzundan ulaşmak mümkün oluyor.

Dünyanın Dev Elektronik Markası

İsveç'te 1919 yılında temelleri atılan Electrolux, en son teknolojiden yararlanılarak geliştirilmiş elektronik ürünleri ile öne çıkıyor. Dünya çapındaki dev elektronik üreticilerinden biri olan marka, yeni nesil özelliklere sahip ürünleri ile insanların yaşam standartlarını yükseltiyor.

Keyifli Bir Temizlik Deneyimi

Electrolux Toz Torbasız Süpürge; üstün çekim gücü ve kullanışlı tasarımı ile kısa sürede istediğiniz hijyene ulaşmanıza yardımcı oluyor. Günlük hayata konfor katan Electrolux Ultra Captic EUC98TMT 650 W Toz Torbasız Süpürge ile zahmetsiz bir temizlik deneyimine imza atabilirsiniz.