ELECTROLUX EUFC8ANIMA ULTRA FLEX TOZ TORBASIZ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE

Ürün Kodu: 026487

ELECTROLUX

ELECTROLUX EUFC8ANIMA ULTRA FLEX TOZ TORBASIZ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE

8.699,00 TL


Ürün Bilgileri

Electrolux Ultra Flex Eufc8anıma 650 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Electrolux eufc8anıma ultra flex 650 w toz torbasız elektrikli süpürgesiklon sistemi havayı yüksek hızlarda döndürerek tozların havadan ayrılmasını sağlar. Ultraflex sahip olduğu siklon sistemi sayesinde daha düşük enerji tüketimiyle daha yüksek emiş gücü sunar.4 aşamalı filtre sistemiultraflex 4 aşamalı filtre sistemiyle polen, küf sporlar, toz akarları ve alerjenler gibi en ince parçacıkları yüksek oranda filtreleyerek alerjik reaksiyon riskini azaltır. Çıkarılabilir hepa filtre akan suyun altında yıkanarak daha uzun süre kullanılabilir.multiroom sistemiyle 12m süpürme yarıçapımultiroom sistemi sayesinde ultraflex 12metreye kadar süpürme yarıçapı sunar. Dengeli tasarım ve kauçuk büyük tekerlekler sayesinde rahat bir hareket sağlar.pratik ve hijyenik toz yönetimitoz haznesinin kullanımı kolay ve hijyeniktir. Ultraflex tozla doğrudan temas etmeden kolay boşaltma imkânı sağlar.autofloor sistemine sahip başlıkautofloor sistemi sayesinde halı ve sert zemin geçişlerini otomatik olarak yapan dustmagnet silent başlığı ile ultraflex tüm zemin türlerinde yüksek performans sunar.kolay saklama için kompakt tasarımultraflex kompakt tasarımı sayesinde kolaylıkla saklanabilir. Kompakt tasarım aynı zamanda süpürme esnasında hareketleri kolaylaştırırken çarpışmaları azaltır.özellikler- Sert zemin süpürme başlığı - Sert zemin başlığı özellikle fayanslar, sert ahşap, muşamba, mermer vb. Tüm sert zemin türlerinde yüzeye zarar vermeden üst düzey temizlik sağlamak için tasarlanmıştır. : sert zemin başlığı özellikle fayanslar, sert ahşap, muşamba, mermer vb. Tüm sert zemin türlerinde yüzeye zarar vermeden üst düzey temizlik sağlamak için tasarlanmıştır.- yumuşak tekerlekler: Yumuşak tekerlekler, temizlik sırasında yerlerin çizilmesini engeller ve elektrikli süpürgenizi çekerek sürüklediğinizde daha az ses çıkmasını sağlar.- yıkanabilir 12 hijyen (hepa12) filtresi - Etkili filtreleme evdeki hava kalitesinin artmasına yardımcı olur. 12 hijyen filtresi en küçük toz parçacıklarını bile yakalar ve hava çıkışını %99,5 oranında temizler. Bu filtreyi temizleyip tekrar kullanabileceğinizden sık sık yeni filtre almanıza gerek kalmaz.: etkili filtreleme evdeki hava kalitesinin artmasına yardımcı olur. 12 hijyen filtresi en küçük toz parçacıklarını bile yakalar ve hava çıkışını %99,5 oranında temizler. Bu filtreyi temizleyip tekrar kullanabileceğinizden sık sık yeni filtre almanıza gerek kalmaz.teknik özelliklerrenk: Biber kırmızısıhava çıkış filtresi: Yıkanabilir hijyen 12 filtreborular: Teleskobik, paslanmaz çelik, kilit mekanizmalıana başlık: Dustmagnet silentdiğer başlıklar: Parke başlığıküçük başlıklar: 2'si 1 arada başlıksüpürme yarıçapı (m): 12tutma kulpu: 2 önde + 1 üsttepark fonksiyonu: Yatay + dikey
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt)500-1500 Watt
  • Garanti Süresi2 Yıl
  • Ses Seviyesi71 Dba - 80 Dba
  • Garanti TipiResmi Distribütör Garantili
  • ÖzellikDikey
  • Hazne Kapasitesi1500+ L
  • Hepa FiltreH12
  • Güç KontrolüMekanik