FAKIR LUCCA Q BLENDER SET ROSIE 1000W

Ürün Kodu: 90419

FAKIR

FAKIR LUCCA Q BLENDER SET ROSIE 1000W


Fakir Lucca Q Rose 1000 W Blender Seti

Mutfaktaki en büyük yardımcınız olmaya aday Fakir Lucca Q Blender Seti - Rose, şık görünümü ve fonksiyonel tasarımıyla dikkat çekiyor. Doğrama, karıştırma ve blender özellikleriyle dikkat çeken ürün, yemek hazırlamanızı kolaylaştırıyor. 1000 W motor gücü ile maksimum performans avantajı sunan blender seti, kompakt boyutlarıyla daha az yer kaplıyor.

Lezzetli Tariflerin Yıldız Parçası Fakir Blender

  • Tubvo fonksiyonu ile dikkat çeken Fakir Lucca Blender Seti, lezzetli tarifler hazırlarken daha az zaman harcamanızı sağlıyor. 
  • Ürün, paslanmaz çelik malzeme kullanılmış olan doğrayıcı bıçak, mikser ve blender aparatı sayesinde uzun yıllar kullanabileceğiniz bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor. 
  • Konforlu kullanıma sahip tuş tasarımıyla dilediğiniz hız ayarını yapmanıza yardımcı olan blender seti, ideal kablo uzunluğu sayesinde işlevsel tasarımını gözler önüne seriyor. 
  • Ergonomik tutma sapı sayesinde konforlu kullanım avantajı sunan Fakir Lucca, geniş doğrayıcı hazne kapasitesi sayesinde tek seferde daha fazla malzemeyi parçalamanıza yardımcı oluyor. 

Öne Çıkan Teknik Özellikler

Fakir Lucca Q Blender Seti teknik özellikleriyle maksimum performans avantajı sunarken, kaliteli malzeme seçimi ile kullanıcıları memnun ederek uzun ömürlü kullanım imkanı sağlıyor. 

  • Bıçak Özelliği: Çelik
  • Doğrayıcı Hazne Kapasitesi: 500 ml
  • Güç: 1000 W
  • Hız Kademe Sayısı: 2
  • Ölçü Kabı Kapasitesi: 900 ml
  • Turbo Fonksiyonu: Var

Fakir Markası Hakkında

Fakir 1933 yılında H. Wilhelm Kicherer tarafından Almanya'da kurulmuş ve kısa bir süre içinde sektörün lider markalarından biri haline gelmeyi başarmıştır. Geniş ürün yelpazesi ile kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan marka, elektrikli ev aletleri üretimi ile dünyanın birçok ülkesinde faaliyet göstermeye başlamıştır. Deneyimleri ve yenilikçi tasarımları sayesinde giderek daha fazla başarıya ulaşan Fakir, günümüzde kullanıcıların her zaman güvendiği markalardan biri olarak dikkat çekiyor. 


1000 WTurbo fonksiyonuErgonomik tasarımPaslanmaz çelik blender aparatıPaslanmaz çelik mikser aparatıSoğan, havuç, çiğ et, fıstık v.b. parçalamak için ideal doğrayıcı900 ml kapasiteli ölçü kabıKaymaz taban
 
 
 
Bıçak ÖzelliğiÇelik
Blender TipiÇoklu Set
Doğrayıcı Hazne Kapasitesi500 ml
FonksiyonlarBlender
Gövde MalzemesiÇelik
Güç (W)1000 W
Hız Kademe Sayısı2
Ölçü Kabı Kapasitesi900 ml
RenkRose
Sessiz ÇalışmaYok
Turbo FonksiyonuVar