FOREO LUNA FOFO AKILLI YÜZ TEMİZLEME VE MASAJ CİHAZI FUŞYA

Ürün Kodu: 018683

DOLPHİN

FOREO LUNA FOFO AKILLI YÜZ TEMİZLEME VE MASAJ CİHAZI FUŞYA


Foreo Luna Fofo Akıllı Yüz Temizleme ve Masaj Cihazı

Kişiye Özel Yüz Temizliğine Merhaba Deyin!
Herkes farklıdır – Bu yüzden sizin kadar benzersiz bir cilt bakım rutininin keyfini çıkarmaya başlayın! LUNA Fofo, kişiselleştirilmiş bir cilt bakımı rutini için cildinizi her seferinde analiz eden dünyanın ilk 2’si 1 arada akıllı yüz temizleme cihazıdır. Çünkü ne kadar çok bilirsen o kadar çok ışıldarsın!

Cildinizi Saniyeler İçinde Analiz Eder
Cildiniz hakkında ne kadar çok şey bilirseniz, o kadar iyi özen gösterirsiniz. LUNA Fofo, cildinizle birlikte gelişen özelleştirilmiş temizlik rutinleri için gerçek zamanlı ölçümler yapar. Cihaz, hayat sizi nereye götürürse götürsün, optimize edilmiş bir cilt için, iklim, diyet ve su tüketimindeki değişiklikler de dahil cilt sağlığını etkileyen iç ve dış faktörleri izler ve bunlara yanıt verir!

Cildin Nem Seviyelerini İzler
Daha pürüzsüz, daha genç görünümlü bir cildin anahtarı nedir? Sadece su! Hücreler bol miktarda H2O ile doyduğunda cildiniz nemlenir. Buna, harici nemlendiriciler ve serumlar kullanarak ve daha da önemlisi bitkilerce zengin bir diyetin tadını çıkartarak ve bol miktarda su içerek gerçekleştirebilirsiniz. LUNA fofo, cildinizin nem seviyelerini takip etmenize yardımcı olur ve sonuçları doğrudan uygulama ekranınızda sunar, böylece hızlı bir şekilde harekete geçebilirsiniz.

Akıllı Yüz Temizleme Nasıl Çalışır?
Her bir cilt analizinden sonra, FOREO uygulamasında kendi benzersiz cilt profiliniz için kişiye özel bir temizlik rutini oluşturulur ve özelleştirilmiş temizlik ve optimize edilmiş sonuçlar için LUNA Fofo ile senkronize edilir. Düzenli analizler her seferinde kişiselleştirilmiş bir rutin sağlar.

Kişiselleştirilmiş Yoğunluk ve Süre
Kişisel cilt değerleriniz, anahtar yüz bölgeleriniz için özel temizlik yoğunluğu ve süreleri içeren benzersiz yüz bakımı programları oluşturmak için kullanılır. Her şeyin ötesinde, yüksek frekanslı T-Sonic™ titreşimleri ve hassas silikon fırça başlıkları, yağ, kir ve makyaj kalıntılarını cildinizden temizler, ölü hücreleri nazikçe döker.

LUNA Fofo’nun Öne Çıkan Özellikleri

  • LUNA Fofo'yu diğerlerinden ayıran özelliği, cildin nem seviyelerini ölçmek için geliştirilmiş bir yüz fırçası ve analizörü sağlayan vücut için güvenli silikona yerleştirilmiş gelişmiş hipoalerjenik 24 ayar altın kaplama cilt sensörleridir. Böylece sonuçları doğrudan telefonunuzun ekranına getirir ve gelişmekte olan cildiniz hakkında size bilgi sağlar.
  • Bir düğme dokunuşuyla sıfırdan ışıldayın! LUNA Fofo, özelleştirilmiş bir temizleme programını doğrudan cihazınıza yaklaşık bir dakikada senkronize etmeden önce cildinizi saniyeler içinde analiz eder. Rutin cildinizin kondisyonunu ve sağlığını optimize etmek için cildinizle birlikte değişir –Hayat sizi nereye götürürse götürsün cildinizin analizini hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. 
  • LUNA Fofo’nun çabuk kuruyan, gözeneksiz silikon yüzeyi, naylon yüzeylerden 35 kat daha hijyeniktir ve bakteri üremesine karşı kesin olarak dirençlidir. İki taraflı geniş başlığı, tüm cilt tiplerine uygun şekilde üretilmiş ve kapsamlı ve hassas temizlik sağlamak için tasarlanmıştır.
  • Şarj kablosunu kaybetmekten bıkanlardan mısınız? O halde 2 tane değiştirilebilir AAA pille çalışan LUNA Fofo tam size göre! 2 tam dolu pille 400 kez kullanabileceğiniz bu ürün, ister evde ister seyahatte 1 senelik size özel cilt bakımı rutininizi yanınızda taşımanızı sağlayacak.

Nasıl Kullanılır?

    • App Store'da (iOS) ve Google play'de (Android) yer alan “FOREO For You” uygulamasını indirin. Profilinizi ayarlamak için ekrandaki talimatları izleyin. LUNA Fofo cihazınızı FOREO For You uygulamasına senkronize edin: Uygulamada oturum açın, ardından bağlan (connect) seçeneğine tıklayın. LUNA fofo üzerindeki "ON" düğmesine basın ve kamera ikonu yanıp sönmeye başlayana kadar 5 sâniye boyunca basılı tutun.
    • Cildinizi analiz etmeden önce yüzünüzün temiz ve kuru olduğundan emin olun. Hazır olduğunuzda “ANALYZE” tuşuna basın. Ekrandaki talimatlar, LUNA Fofo'nun çift sensörlerini dört yüz bölgesinize uygulamanız için sizi ekranda gösterilen sırayı takip ederek yönlendirecektir. Sensörün okumaları işlendikten sonra, cilt analizinizin sonuçları uygulama ekranınızda görünür.
    • Kişiye özel cilt temizlik rutininiz LUNA Fofo'nuza kaydedilecek, bu nedenle telefonunuzu hep elinizin altında tutun! En sevdiğiniz temizleyiciyi uygulayın, LUNA Fofo'unuzu nemlendirin ve uygulama ekranından “ON” düğmesine bir saniye süreyle basın. LUNA fofo’nun temizleme yüzeyini yüzünüzde küçük dairesel hareketlerle yavaşça kaydırın. Başka bir yüz bölgesine geçmenin zamanı geldiğinde cihaz kısaca duraklayacaktır. 
    • Temizlikten sonra yüzünüzü yıkayın ve kurulayın ve dilerseniz cilt bakım ürünlerini uygulayın. LUNA fofo sizinle birlikte ve sizin için ayarlamalar yapar, yani her seferinde optimum temizlik sağlamak için cildinizi düzenli olarak analiz eder. 
    • Sorularınız veya yorumlarınız mı var? Bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Sonuçta, LUNA Fofo cilt bakımını kişiselleştirir. 
 
 
 
Kullanımı .Temizleme Jelleri