INFİNİX SMART 5 3/64GB CEP TELEFONU QUETZAL CYAN

Ürün Kodu: 018441

İNFİNİX

INFİNİX SMART 5 3/64GB CEP TELEFONU QUETZAL CYAN


Infinix Smart 5 64 GB (Infinix Türkiye Garantili)

Infinix Smart 5 64 GB (Infinix Türkiye Garantili) ekran özelliklerinden kamera çözünürlüğüne, batarya kapasitesinden fiziksel tasarımına değin pek çok açıdan kendi segmentinin dikkat çekici modelleri arasına yerleşiyor. Uygun fiyatlı akıllı telefon arayışındakileri cezbeden ürün, geniş ekranda yüksek çözünürlük sunuyor, yüksek pil gücü ile uzun süre priz gerekmeksizin kullanım vadediyor ve üçlü arka kamerası ile sanatsal kareler elde etmenizi sağlıyor. Fiyat-performans avantajlı cihaz iş, eğlence ve kişisel kullanım için tercih edilebiliyor. Android işletim sisteminin avantajlarını bünyesinde barındıran cep telefonu hafif ve ergonomik tasarımı ile son derece konforlu şekilde kullanılabiliyor.

Geniş Ekranlı Telefon Konforu

Infinix marka akıllı telefon 6.6 inçlik ekranı ile sizlere geniş bir kullanılabilir bölge sunuyor. Çerçevesiz tasarım, Notch çentikli ve Water Drop Notch damla çentikli yapı, mevcut ekran botundan daha fazla ekran alanı elde edilmesini sağlıyor. Büyük ekran kullanım konforunuzu artırmak adına ise 720x1600p çözünürlüğe ve 16 milyon renk sayısına yer veriyor. HD+ yüksek çözünürlük standardı sayesinde görsel içerikleri kaliteli şekilde izlemeniz mümkün oluyor. IPS LCD teknolojisi görüntüleme kalitesini artıran bir diğer özellik oluyor. IPS panel hem daha fazla renk tonu sağlıyor hem de daha iyi bir görüş açısı sunuyor. Keskinliği ve renk gamını artırması neticesinde siyah beyaz dengesi de ton farklılıkları da daha belirgin hâle geliyor. İzleme açısı özelliği ekrana farklı açılardan baktığınızda dahi net bir görüntüleme elde etmenizi sağlıyor. Dokunmatik sensörler ve işlemci, verdiğiniz komutları hızlı şekilde algılıyor. Hassasiyet seviyesi iyi olan dokunmatik sensörlere sahip ekranın işlevselliği ise Multi Touch teknolojisi ile artırılıyor. Çoklu dokunma özelliğini cihaza yerleştiren bu sistem, temel olarak birden fazla parmak ile ekranı kullanmanıza olanak tanıyor. Multi Touch ile imaj yakınlaştırabilir, büyütebilir ya da oyun ve uygulamalardaki parmak kombinasyon kısayollarını kullanabilirsiniz. Telefon ekranına dair öne çıkan önemli bir unsur, 60 Hertz’lik yenileme hızı oluyor. Ekranın saniye başına 60 defa yenilenmesini sağlayan güncelleme hızı sayesinde aksiyon türü filmler, spor müsabakaları ve oyunlar donma, renk kararması, bulanıklık vb. sorunlar oluşmaksızın akıcı bir şekilde ekrandan yansıyor.

Yüksek Pil Gücünden Beslenen Akıllı Telefon

Infinix Smart 5 64 GB (Infinix Türkiye Garantili), pil gücü ile adından bahsettiriyor. Infinix markalı akıllı telefon seçkisinde 5000 mAh kapasiteli ve Micro USB şarj tipli bataryaya yer veriliyor. Donanım özelliklerinin performansına yaraşır pil gücü tercihi, ürünün avantajları arasında yer alıyor. 5V/2A şarj desteğine sahip olan akıllı telefon, 4G’de 33 saat konuşma ve yine 4G’de 840 saat bekleme süresi sağlıyor. Priz gereksinimi olmadan uzun süre boyunca kullanım vadeden batarya kapasitesi sayesinde açık alanda internete girmenin, uygulamalar çalıştırmanın ya da fotoğraflar çekmenin tadını çıkarabilirsiniz. Donanıma dair öne çıkan bir diğer faktör ise cihazın kamerası oluyor. Infinix Smart 5 64 GB (Infinix Türkiye Garantili), kamera kullanım deneyiminizi iyileştiriyor. Üçlü arka kamera donanımına ve 1 adet ön kamera sensörüne sahip olan telefon ile anları ölümsüzleştirebilir, anıları kayıt altına alabilir, sanatsal karelerin altına imzanızı atabilirsiniz. 13 MP’lik kamera 3 LED flaş ile destekleniyor ve Yapay Zekâ AI sahne algılama, coğrafi konumları etiketleme, otomatik odaklanma özellikleri ile kameranın işlevselliği artırılıyor. Ana kamera ile 1080p Full HD çözünürlükte video kayıtları almak da mümkün oluyor. 8 MP çözünürlük değerine sahip olan ön kamerada ise portre modu, ön kamera için LED flaş ve Dual LED flaş özelliklerine yer veriliyor. Ön kamerayı selfieler çekmek, görüntülü konuşmalar gerçekleştirmek, online konferans eğitim ve seminerlerine katılmak ya da sosyal medya platformları için yaratıcı içerikler oluşturmak gibi süreçlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

İşlevsel, Şık ve Ergonomik

  • Akıllı cep telefonu, donanımında MediaTek Helio A20 MT6761D çipsete yer veriyor. Infinix Smart 5 64 GB (Infinix Türkiye Garantili) hafıza, işlemci ve RAM gibi diğer birimlerin aksamadan, etkili şekilde çalışmasında da yonga seti önem arz ediyor.
  • 64 GB dahili depolama kapasitesi uygulama, oyun, resim vb. verileri cihazda muhafaza etmeniz için iyi bir alan sağlıyor. Üstelik, dahili depolama biriminin mevcut kapasitesi yetersiz geldiğinde hafıza kartı ile alan 256 GB’a kadar artırılabiliyor.
  • Sistem dosyalarını, yakın zamanda kullanılacak ve hâlihazırda kullanılan verileri depolayan RAM birimi 3 GB kapasite ile geliyor. Teknik özellikler ile uyumlu olan Infinix Smart 5 64 GB (Infinix Türkiye Garantili) RAM, performansın yüksek olmasına katkı sağlıyor.
  • 4 çekirdekli işlemci, internet sekmeleri arasında gezinme ve uygulamalar arasında geçişler yapmak gibi çoklu görevleri hızlı biçimde gerçekleştiriyor. 64 bit mimarili 4x1.8 GHz ARM Cortex-A53 ana işlemci verdiğiniz komutları denetleyip uyguluyor ve 550 MHz frekanslı PowerVR GE8300 grafik işlemci de görsellerin kaliteli ve gerçekçi şekilde görüntülenmesinde etkili oluyor.















Infinix Smart 5 Teknik Özellikleri

  • Ekran Boyutu: 6.6 inç
  • Ekran Çözünürlüğü: 720x1600p HD+
  • İşletim Sistemi: Android
  • RAM: 3 GB
  • Dahili Depolama Alanı: 64 GB
  • Pil Gücü: 5000 mAh

Infinix Smart 5 Kutu İçeriği

Ürünün paketi dahilinde, 64 GB dahili depolama birimli 1 adet Infinix Smart 5 akıllı telefon, gerekli kablolar ve dokümanlar yer alıyor. Kutu içeriğindeki ekipmanlar ve fiyatlandırma satıcı, üretici firmaların politikaları gereğince değişkenlik gösterebiliyor. Uygun fiyatlı ürün, indirim kampanyaları ve özel fırsatlar ile dönemsel olarak farklı fiyatlandırma ile kullanıcıya sunulabiliyor.

Yükselişe Geçen Teknoloji Firması: Infinix

2013 yılında Çin’de kurulan ve merkezi olan Shenzen bölgesinde üretim faaliyetlerini gerçekleştiren Infinix, geliştirdiği teknolojiler ile marka imajını güçlendirmeye ve kullanıcı kitlesini artırmaya devam ediyor. Markanın ürettiği cep telefonu, akıllı bileklik, yazım ve çizim tableti modelleri hem avantajlı fiyatları ile hem de modern tasarımları ile ilgi çekiyor.

Kullanıcı Dostu Tasarım ve Arayüz

Android işletim sistemli akıllı telefon, Android 10 Go Edition versiyonun tüm avantajlarını kullanıcı ile buluşturuyor. XOS kullanıcı arayüzü ise cihazı zorlanmadan, hızlı biçimde kullanmanıza yardımcı oluyor. Üründe hem 2G, 3G, 4G ve 4.5G desteğine hem de Wi-Fi 5 kablosuz teknolojisine yer veriliyor. Hotspot ve Dual Band özellikli Wi-Fi ile kablosuz interneti kullanabilirsiniz. Ayrıca, uyumlu hoparlör, mikrofon ve kulaklık gibi cihazları telefon ile senkronize ederek kablosuz olarak kullanabilir ve hareket özgürlüğünün keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. 2.0 USB versiyonuna sahip olan Infinix marka telefon Micro USB bağlantı tipini ve Nano-SIM 4FF sim özelliğini destekliyor. İvmeölçer, ortam ışığı ve yakınlık sensörleri, yüz tanımlama, DTS ses ve parmak izi okuyucu da cihaz kullanımını kolaylaştırıyor. Parmak izi okuma özelliği sayesinde telefon kilidi anlık olarak açılabiliyor ve cihaz bir parmak hareketi ile uyandırılabiliyor. Parmak izi tanımlı çalışma mantığı telefon güvenliğini de artırıyor. Tüm bunlara ek olarak, 165.4x73.4x8.75 mm boyutlarındaki telefon yalnızca 201 gram ağırlığı ile hafif ve ergonomik bir yapı sergiliyor. Fiyat performans avantajlı, zarif ve kullanışlı bir mobil telefon almak için Infinix Smart 5 modeli inceleyebilirsiniz.

 
 
 
Dahili Hafıza64 GB
Ekran Boyut Aralığı6 inç ve Üzeri
Ekran Boyutu6,6 inç
Garanti TipiResmi Distribütör Garantili
Kablosuz ŞarjYok
Kamera Çözünürlüğü Aralığı13 - 19,9 MP
Kamera Çözünürlüğü13 MP
Ön (Selfie) Kamera Aralığı8 - 13,9 MP
Ön (Selfie) Kamera8,0 MP
Pil Gücü Aralığı5000 mAh ve Üzeri
Pil Gücü5000 mAh
RAM Kapasitesi3 GB RAM
Yüz TanımaVar