NEHİR FULYA ALTIN 84 PRÇ ÇKB SETİ

Ürün Kodu: 016792

NEHİR

NEHİR FULYA ALTIN 84 PRÇ ÇKB SETİ


FULYA çatal kaşık bıçak setlerinde en kaliteli çeliği, kusursuz bir işçilikle yorumladık. Ayna gibi parlak çeliği ve klasik tarzıyla sofralarınıza değer katacak. 

Altın suyuna batırılarak üretilmiştir.  

*Altın kaplamalı ürünlerimizi daha uzun süreli kullanmak için, elde yıkamanızı tavsiye ediyoruz.

FULYA ALTIN 84 PARÇA DERİ KUTULU SET

* Tüm Nehir çatal kaşık bıçak takımları 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik kullanılarak üretiliyor.

* Tasarımlarında hem güzelliğe, hem dayanıklılığa önem veriliyor.

* Nehir çatal kaşık bıçak setlerinin tümü 50 yıl lidir ve bulaşık makinesinde hassas programda yıkanabilir.

* Keyifle, yıllarca ilk günkü gibi kullanabilirsiniz.

 

84 PARÇA SET İÇERİĞİ

12 Ad. Yemek Kaşık

12 Ad. Yemek Çatal

12 Ad. Yemek Bıçak

12 Ad. Tatlı Kaşık

12 Ad. Tatlı Çatal

12 Ad.Tatlı Bıçak

12 Ad. Çay Kaşık

 (18/10 Cr-Ni) 304 Kalite Paslanmaz Çeliğin özellikleri;
          Yüzeyindeki parlaklık herhangi bir kaplama malzemesi değil, içinde bulunan Krom ve Nikelin orijinal rengidir. Krom ve Nikelin aşındırma (polisaj) yöntemleriyle açığa çıkarılmasıyla elde edilir. Parlaklık, çeliğe estetiğin yanı sıra uzun ömür, kolay temizlenebilme ve hijyenik olma özelliklerini kazandırır.
  • Bazı ev hanımları daha parlak olması amacıyla, mutfak eşyalarını yıkarken sirke veya limon tuzu kullanır, hatta bazen çamaşır suyu ile kaynatırlar, bu ise en yaygın kullanım hatalarından biridir. Çünkü bu uygulama, kullanılan maddeler asidik olduğu için önce renk değişikliğine ve kısa bir süre sonra da paslanmalara yol açar. Çelik, sadece kimyasal veya mekanik polisaj yöntemleriyle aşındırılarak parlatılır. Diğer tüm uygulamalar geçici ve aslında mamulü deforme eden uygulamalardır.
  • Paslanmazdan üretilen tüm eşyalar sert oldukları için çizilirler, bu sebeple telle ovmak veya birbirlerine çarpmaları çizilmelere sebebiyet verir. Çizilme, çeliğin cildi olan parlaklığını bozar, bu ise kullanım ömrünün kısalmasına yol açar.
  • SATIŞINI YAPTIĞIMIZ TÜM ÜRÜNLERİMİZ LİDİR. ADINIZA DÜZENLENMİŞ FATURALI, ORİJİNAL KUTUSUNDA VE AMBALAJINDA GÖNDERİLMEKTEDİR.

    Tüm siparişleriniz standart olarak lanmadan önce tek tek kontrol edilerek, da hasar görmemesi için ekstra koli ile paketlenmekte ve ekstra olarak balonlu naylon ile sarılmaktadır. kaynaklı herhangi bir sorun oluşursa bizim ile irtibata geçmenizi rica ederiz..
 
 
 
MalzemeÇelik
Parça Sayısı84 Adet
RenkGold
TürüÇay Kaşığı, Tatlı Bıçağı, Tatlı Çatalı, Tatlı Kaşığı, Yemek Bıçağı, Yemek Çatalı, Yemek Kaşığı
Diğer
Yurt Dışı SatışYok