REMINGTON CB7400 STRAIGHT TARAKLI DÜZLEŞTİRİCİ

Ürün Kodu: 70492

REMİNGTON

REMINGTON CB7400 STRAIGHT TARAKLI DÜZLEŞTİRİCİ

1.799,00 TL


Remington CB7400 Saç Düzleştirici Tarak

CB7400 Düzleştirici Tarak

 

Remington size dakikalar içinde düz ve pürüzsüz bir saç sağlamak için devrimsel bir ürün geliştirdi.

Fırça ve düzleştirici bir arada; Remington Düzleştirici Fırça. Anti-statik seramik kaplama sayesinde saçınızda kolayca kayar ve elektriklenme korkusu olmadan saçınızı kolayca düzleştirebilirsiniz.

 

- Saçınızın doğal hacmini kaybetmeden düzleştirebilmeniz için yenilikçi tasarım 

- Elektriklenmeyi önlemek için anti-statik

- Saçınızda kolayca kayan gelişmiş seramik fırça

- Daha rahat kullanım için soğuk uçlar

- Her saç tipine uygun 3 ısı ayarı (150, 190, 230 C derece )

- Otomatik kapanma

- 30 saniyede hızlı ısınma

- Saklama çantası

- 1.8m kablo uzunluğu

 

Kullanma Kılavuzuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz . ( Türkçe Kılavuz - Sayfa 63)

https://tr.remington-europe.com/pdf/cb7400_int.pdf 



Remington CB7400 saç düzleştirici tarak, saçları düzgünce tararken bir yandan da düzleştirir. Dakikalar içinde düz, pürüzsüz ve yatışmış saçlara sahip olmanızı sağlayan elektronik tarak, fırça ve düzleştiriciyi bir araya getirmektedir. Anti-statik kaplaması sayesinde saçlardan nazikçe kayan ve anında elektriklenme sorununu ortadan kaldıran saç şekillendirici, saçlarda hacim kaybına neden olmaz. Seramik kaplanan yüzeyi ile saçlarda takılmadan kolaylıkla ilerleyen ürün, saçları acıtmaz, yenilikçi tasarım detayları ile kısa sürede düz saçlara sahip olmanıza yardım eder. Soğuk uçları ile el yakmayan tasarım, farklı ısı ayaları ile saça en uygun şekillendirmeyi gerçekleştirir. Kullanılmadığında otomatik olarak kapanan ve bu sayede güven veren ürün, saklama çantasında rahatlıkla muhafaza edilebilir. 1.8 metre kablo uzunluğu hareket kolaylığı sağlarken, ürün yalnızca 30 saniyede ısınarak kullanıma hazır hale gelir.

Tarak ile Düzleşen Saçlar

  • Kolay taşınır hafif tarak ile zahmetsiz düzleştirme sağlar. 
  • Saçı şekillendirirken tarayarak pürüzleri yok eder. 
  • Özel kaplama elektriklenmeyi önler. Saçlar sakinleşirken basık görünmez, hacmini korur. 
  • Tüm saç boylarında kullanılabilir. Dipten uca doğru düzleştirme sağlar. 
  • Seramik fırça saçta kolaylıkla kayar.

Saniyeler İçinde Kullanıma Hazır

  • 3 tip ısı ayarı ile farklı saçlara farklı çözümler sunar. (150, 190 ve 230 ısı seçenekleri)
  • Otomatik kapanma özelliği güven verir. 
  • Doğal hacmi koruyan özel tasarım ile saçlar natürel gürlüğünü muhafaza eder. 
  • Anti-statik kaplamalı yüzey saçın yatışmasına yardımcı olur. 
  • Fişe takıldıktan 30 saniye sonra kullanıma hazır olur. 

Sizlere Saklama Çantası ile Beraber Ulaşır

Ürün, saklama çantası ile beraber kullanıcılara ulaştırılır. 1.8 metre uzunluğunda kablodan güç alır. Kullanım kılavuzu ve garanti belgesi kutunun içinde yer almaktadır. Tarağın dişlileri seramik kaplama, tabanı ise anti-statik kaplamadır. Ürün üzerindeki açma kapama düşmesinden kontrol edilebilir. Çantada taşımaya uygun olan tasarım, saklama çantasında muhafaza edilerek zarar görmeden seyahatlerde kullanıcılara eşlik eder. 

Kişisel Bakım Ürünlerinin Yıldızı Remington 

Günümüzde kişisel bakım denince akla ilk gelen markalardan biri olan Remington 1937 yılından bu yana sektörün önde gelen isimlerindendir. Saç şekillendiriciler, tıraş makineleri, epilatörler ile kadın ve erkeklerin kişisel bakımları için çözümler sunan marka, dünyanın dört bir yanında ürünleri ile tüketicileri memnun etmektedir. Almanya merkezli olan marka yıllardır Türkiye pazarında ürünleri ile yer almaktadır. Remington ürünleri yüzde 100 orijinal olarak kullanıcılara sunulmaktadır. 

Dilediğin Her An Sizinle

Remington tarak hafifliği ile çantada kolaylıkla taşınabilir. Düzleştiricilerden daha az yer kaplayan fırça tasarımı ile her an kullanıcıların yanında olan ürün, dipten uca kadar saçların mükemmel düzleşmesine yardım eder. Düzleştirici tarak kullanıldıktan sonra yüzeyin nemli bir bezle hafifçe silinmesi önerilirken fırçanın direkt su altında temizlenmemesi önem arz eder. Cihaz ısısı ayarlandıktan sonra belirtilen dereceye ulaşıncaya dek üzerindeki sinyal ışığı yanıp söner. Saçların tutam tutam alınarak düzleştirilmesi ve bir anda tüm saçın düz olmasının beklenmemesi gerekir. Saçlar parça parça düzleştirilerek dakikalar içinde şekillendirme tamamlanır. En iyi sonucu almak için saçın her yönünde kullanılması önerilen fırçanın seramik uçları saç aralarına iyice girerek saçı ısıyla istenen şekle getirir. Tüm saç tiplerinde kullanılabilen fırça boyalı saçları da zarar vermeden düzleştirir. 

Remington CB7400 saç düzleştirici tarak ile saçlarınızı kuaförden çıkmış gibi bakımlı gösterebilir, dakikalar içinde zahmetsizce düz saçlara sahip olabilirsiniz. Saçları en az yıpranma ile, bastırmadan düzleştiren ürün saçın hacmini kaybetmesine de mani olur. Siz de Remington tarak ile tanışın, saçlarınıza mükemmel düzlüğe merhaba deyin. 

 
 
 
Cihaz TipiElektrikli Fırça
Dijital EkranYok
En Düşük Isı (°C)150
En Yüksek Isı (°C)230
Hızlı IsınmaVar
Isı AyarıVar
Isı Kademesi3
Isınma Süresi (sn)30
İşlevDüzleştirme
İyon ÖzelliğiYok
Kilit SistemiYok
MalzemeSeramik
Otomatik KapanmaVar
RenkSiyah
Sesli UyarıYok