SAMSUNG GALAXY A22 64/4GB CEP TELEFONU BLACK

Ürün Kodu: 017709

Samsung

SAMSUNG GALAXY A22 64/4GB CEP TELEFONU BLACK


Samsung Galaxy A22 64 GB

 

Samsung Galaxy A22 64 GB (Samsung Türkiye Garantili) akıllı telefon, mobil özgürlüğün sınırlarını genişletiyor. Ekran özelliklerinden batarya kapasitesine, kamera donanımından işlemcisine değin pek çok açıdan kendi sınıfı içerisinde öne çıkan ürün, Samsung markasının teknolojilerinden besleniyor. Kablosuz bağlantı seçenekleri, fiziksel tasarımı, özel uygulama ve servisleri ile konforlu kullanım standartlarınızı artıran ürün, Samsung One UI Core kullanıcı arayüzünün ve Android işletim sisteminin avantajlarını beraberinde getiriyor. Ürün özellikleri ve kalitesi göz önüne alındığında Samsung Galaxy A22 fiyatlarının uygun bir yapı sergilediğini söylemek de mümkün oluyor.

Geniş Ekranlı ve Yüksek Çözünürlüklü Samsung Telefon Modeli

Samsung akıllı telefon büyük ekran kullanım keyfini sizlere sunuyor. 6.4 inçlik ekrandaki 97.99 cm² ekran alanı daha fazla dokunmatik bölge sağlıyor. Notch çentikli, Drop Notch damla çentikli ve çerçevesiz tasarım da aktif kullanılabilir ekrandan yüksek oranda verim alınmasında etkili oluyor. 720x1600p çözünürlüklü cihaz, HD+ konforunu cebinize taşıyor. Görüntü iyileştirme teknolojileri ise mevcut çözünürlüğün kalitesini artırma amacına hizmet ediyor. Cihazda 274 PPI piksel yoğunluğu, 20:9 ekran oranı, 600 nit parlaklık değeri, 16 milyon renk tayfı ve 90 Hertz’lik ekran yenileme hızı kullanılıyor. Geniş renk gamı ve piksel sayısı renk gerçekçiliğini ve netliğini artırırken, 600 nit parlaklık değeri Samsung telefonun ekranını aydınlık ortamlarda ve güneşli alanlarda dahi net biçimde görmenizi sağlıyor. Kendi ışığını yayabilme özellikli Super Amoled ekran teknolojisi de güçlü arka plan aydınlatması oluşturarak ekrandakileri net şekilde görmenizde etkili oluyor. Yenileme hızı, ekranın saniyede 90 kere güncellenmesini sağlıyor. Böylece, aksiyon türü film, müsabaka vb. içeriklerde dahi renk kaybı, donma, bulanıklık meydana gelmiyor. Android işletim sistemli telefonun ilgi çeken bir diğer ekran özelliği de yüksek hassasiyetli dokunmatik sensörler oluyor. Verdiğiniz komutları anlık olarak algılayan dokunmatik sistem sayesinde kullanım süresince yüksek hız ve verimlilik elde ediliyor. Multi Touch teknolojisi ise bu ekranı birden fazla parmak ile kullanmanıza imkân veriyor. Böylece, imaj küçültme, yakınlaştırma, oyun kısayollarını kullanma da dahil çeşitli avantajlara erişiminiz oluyor.

 

Galaxy A22 ile Eğlence ve Konfor Bir Arada

Samsung Galaxy A22 kamera, batarya ve bağlantı özellikleri ile keyifli bir mobil cihaz kullanım deneyimi vadediyor. Akıllı telefonda 5000 mAh gücünde batarya kapasitesi yer alıyor. Bu ise 4G’de 38 saat konuşma ve 24 saat internet kullanım süresi sağlıyor. Ayrıca, mevcut pil teknolojisi ile yaklaşık 25 saatlik WiFi internet kullanımı, 29 saatlik video oynatım ve 97 saatlik müzik çalma süresi de sizlere ulaşıyor. Cihazda yer alan hızlı şarj teknolojisi de işinizi kolaylaştırıyor. Samsung Galaxy serisi telefonda 15 Watt gücüne ulaşan hızlı şarj desteği yer alıyor. Batarya özellikleri hem priz gereksinimi olmadan uzun süre kullanım sağlıyor hem de acil şarj ihtiyacınızı karşılıyor. Kullanım konforu ve keyfini artıran donanım özelliklerinden bir diğeri de kamera yapısı oluyor. Telefonda dört adet arka kamera ve bir adet ön kamera yer alıyor. 48 MP çözünürlüklü ana kamerada portre modu, hızlı odak, otomatik odak, seri ve makro çekim de dahil çeşitli özelliklere yer veriliyor. Üstelik 1080p FHD kalitesinde video kayıtları almanız da mümkün oluyor. 8 MP’lik ikinci arka kamera geniş açı ve 123 derece ultra geniş açı sunarak kaliteli manzara çekimleri yapmanıza fırsat tanıyor. 2 MP’lik üçüncü arka kamerada detaylı yakın plan çekimleri yapmanızı sağlayan makro çekim sensörü bulunuyor. Dördüncü arka kamera ise 2 MP çözünürlükte Bokeh derinlik algısı özelliğini sizlere sunuyor. 18 MP’lik Samsung Galaxy A22 ön kamera donanımı zamanlayıcı, portre modu, sanal flaş, panorama selfi, mimik yakalama ve 1080p video kayıt özellikleri ile geliyor.

Performans Odaklı Donanım Yapısı

Cihazda 2x 2.0 GHz ARM Cortex-A75 ana işlemci ve 6x 1.8 GHz ARM Cortex-A55 birinci yardımcı işlemci kullanılıyor. 64 bit işlemci mimarisine sahip olan cihaz böylece yüksek performans sergiliyor.

4 GB kapasiteli RAM birimi, sistem dosyalarını depolamak için geniş bir alan sunuyor, işlemci performansının artmasına katkı sağlıyor.

64 GB depolama alanı sayesinde uygulama dosyaları ve resimler de dahil tüm verileri için büyük bir alan bulunuyor. Dahili kapasite, kart desteği ile 1 TB’a kadar artırılabiliyor. Verileri telefonda muhafaza ederek, istediğiniz zaman anlık erişim sağlamanız böylece mümkün oluyor.  

MediaTek Helio G80 (MT6769V) yonga seti donanım birimlerinin hem kendi içerisinde hem de birbirleri arasında etkili şekilde çalışmasını sağlıyor.

8 çekirdekli işlemci, çoklu görevler gerçekleştirirken, uygulamalar ve internet sekmeleri arasında dolaşırken donma ya da takılma olmadan kullanım sağlıyor.





 

Samsung Galaxy A22 Teknik Özellikleri

Ekran Boyutu: 6.4 inç

Ekran Çözünürlüğü: 720x1600 HD+ piksel

RAM: 4 GB

Dahili Depolama Alanı: 64 GB

İşletim Sistemi: Android 11

Samsung Galaxy A22 Kutu İçeriği

Paket dahilinde 64 GB dahili depolama kapasiteli 1 adet Samsung Galaxy A22 akıllı telefon, dokümanlar ve kablolar yer alıyor. Fiyat ve kutu içeriği özel kampanyalara, sezon fırsatlarına ve marka politikasına bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor.

Samsung, Teknolojiye Yön Vermeye Devam Ediyor

1928 yılında Güney Kore’de kurulan ve kısa sürede dünyanın lider teknoloji üreticileri arasına yerleşen Samsung’un oldukça geniş bir ürün portföyü bulunuyor. Bilgisayardan beyaz eşyaya, teknolojik aksesuardan televizyona değin büyük bir ürün gamı sizleri karşılıyor. Teknik ve tasarımsal anlamda fark yaratan ürünler, Samsung markasının teknolojilerinden besleniyor.

Ergonomik, İşlevsel ve Konforlu Samsung A22 Telefon

Samsung Galaxy A22 özellikleri, akıllı telefon konforuna yönelik beklentilerinizi karşılamaya odaklanıyor. Ağ bağlantıları ve kablosuz bağlantı seçenekleri erişim alanınızı genişletiyor ve hareket özgürlüğünüzü artırıyor. Cihazda 2G, 3G, 4G ve 4.5G ağ bağlantıları bulunuyor. Ayrıca, Wi-Fi 5, NFC, Bluetooth 5.0 ve navigasyon bağlantıları da ürün dahilinde yer alıyor. NFC ile temassız kart işlemleri gerçekleştirebilir, Bluetooth ile kablosuz veri alışverişi yapabilir; Dual Band, Direct, VoWiFi ve Hotspot özellikli Wi-Fi ile kablosuz internetin keyfini çıkarabilirsiniz. Bluetooth ve Wi-Fi uyumlu hoparlör ve kulaklık gibi cihazları telefon ile eşleştirerek kablosuz kullanabilirsiniz. Ürün konforu özel yazılım, servis ve uygulamalar ile de artırılıyor. Üründe jiroskop, ivme ölçer, sanal ortam ışığı algılama, pusula ve sanal yakınlık sensörü bulunuyor. Ayrıca gürültü önleyici ikinci mikrofon, Dolby Atmos, tek elde kullanım, yüz tanımlama, karanlık mod, parmak izi okuyucu ve Infinity U Display özellikleri de sizlere sunuluyor. Çevresel etkilere belirli oranda dirençli şekilde üretilen çift hatlı Samsung akıllı telefon modelinin koruyuculuğunu artırmak adına kılıf ve ekran jelatinlerini kullanabilirsiniz. Farklı özelliklere sahip olan ekran koruma filmleri ve koruyucu kılıflar arasından seçim yaparken marka ve model uyumluluğunu dikkate almanız önem arz ediyor. Büyük ya da küçük gelen kılıflar cihazın kullanımını da koruma ekipmanının işlevselliğini de olumsuz etkileyebiliyor. Özelliklerine kıyasla uygun bir fiyatlandırma sunan ürün, önerilen şekilde kullanıldığında uzun süre muhafaza ediliyor. Hızlı, ergonomik ve performans avantajlı akıllı telefon arayışındaysanız ince, hafif ve sağlam yapılı Samsung Galaxy A22 modeli düşünebilirsiniz.

 
 
 
Ağırlık186 g
Arttırılabilir HafızaVar
Boyutlar159.3 x 73.6 x 8.4
Çift HatlıVar ( Tek İşlemcili )
Dahili Hafıza64 GB
Ekran Boyut Aralığı6 inç ve Üzeri
Ekran Boyutu6,4 inç
Ekran TipiSüper AMOLED
Garanti TipiResmi Distribütör Garantili
İşletim SistemiAndroid 10
İşletim TürüAndroid
Kablosuz ŞarjYok
Kamera Çözünürlüğü Aralığı20 MP ve Üzeri
Kamera Çözünürlüğü48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
Ön (Selfie) Kamera Aralığı8 - 13,9 MP
Ön (Selfie) Kamera13 MP
Parmak İzi OkuyucuVar
Pil Gücü Aralığı5000 mAh ve Üzeri
Pil Gücü5000 mAh
RAM Kapasitesi4 GB RAM
Şarj GirişiType-C
Yüz Tanıma

Var

 

 

6.4" Sonsuz-U Ekran
Dörtlü Arka Kamera
Uzun Saatler Yeten Pil Gücü
?
*Görüntü örnek olarak sunulmuştur.
**Sunulan renkler, ülkeye ve operatöre bağlı olarak farklılık gösterebilir.
Acayip İyi Ekran ile rahat kaydırma deneyimi
Galaxy A22’nin 6.4" Sonsuz-U Ekranı ile görüşünüzü genişletin ve daha önce gözünüzden kaçan tüm ayrıntıları görün. HD+ Süper AMOLED ekran ve 600 nit¹ netlik sayesinde gördüğünüz her şeyin keskin, canlı ve büyüleyici görünmesini sağlayın. Ayrıca; ister oyun oynayın ister ekranda gezinin Gerçek Akıcı Ekran'la hem oyun oynarken hem de uygulamalarda gezinirken görüntüleri daha daha akıcı bir şekilde görün.
*Görüntüler örnek olarak sunulmuştur.
**Tam bir dikdörtgen şeklinde çapraz olarak ölçüldüğünde ekran boyutu 6.4" ve yuvarlak köşeler hesaba katıldığında 6.3"'tir. Yuvarlak köşeler ve kamera bölmesi nedeniyle gerçek görülebilir alan daha küçüktür.1. Ayarlarda, adaptif parlaklık ‘Açık’ olarak ayarlandığında. Telefonun parlaklık sensörü, ekranın çok fazla ortam aydınlatması ya da doğrudan güneş ışığı gibi 20.000 lüks üstünde bir ışığa maruz kaldığını algıladığında parlaklığı 600 nit’e kadar çıkarabilir. Sensör tarafından ölçülen parlaklık değerleri ışığın açısına göre farklılık gösterebilir.
Modern ve şık bir tasarım
Galaxy A22’nin şık tasarımı dikkat çeken modern bir görünüme sahiptir. Zarif kıvrımları daha rahat bir tutuş sunarken ekranda gezinmeyi kolaylaştırır. Lavanta, Mint, Beyaz ve Siyah renklerden dilediğinizi seçin.
*Sunulan renkler, ülke veya operatöre bağlı olarak farklılık gösterebilir.
Onu 360° görün
 
MINT
 
BEYAZ
 
SIYAH
 
LAVANTA
 
Dörtlü Kamera ile dilediğiniz çekim modunu seçin
Galerinizi yaratıcı dokunuşlarla çekilmiş bir fotoğraf hazinesine dönüştürün. Galaxy A22'nin Dörtlü Kamerası, unutulmaz anları dört farklı şekilde yakalamak için dört kamerayla mobil fotoğrafçılığınızı bir üst seviyeye taşıyor.
OIS ile düşük ışıkta bile ayrıntıları yakalayın
Bulanık fotoğraflar ve videolara elveda deyin. OIS (Optik Görüntü Sabitleme) özelliğine sahip 48MP Ana Kamera ile kusursuz videolar ve keskin fotoğraflar çekebilir ve düşük ışıkla gerçekleştirdiğiniz çekimlerinizi daha fazla ışığı yakalayarak parlak bir görünüme kavuşturabilirsiniz.
*Görüntüler, örnek olarak sunulmuştur.
Ultra Geniş Açılı Kamera ile fotoğrafın tamamını yakalayın
İnsan gözüne benzer bir görüş açısına sahip 8MP Ultra Geniş Açılı Kamera ile dünyayı 123°'lik bir açıyla görerek çektiğiniz tüm karelere daha fazla perspektif katın.
*Görüntüler örnek olarak sunulmuştur.
**Ultra geniş açılı fotoğraf ve video yalnızca arka kamera için desteklenir.
Derinlik Kamerası ile önemli olana odaklanın
2MP Derinlik Kamerası fotoğraflarınızdaki bölge derinliğini ayarlamanıza imkan verir. Canlı Odak (Bokeh) efektini uygulayarak yüksek kaliteli portre çekimleri yapabilirsiniz.
?   
?
*Görüntüler, örnek olarak sunulmuştur.
Ön Kamera ile dikkat çeken selfiler paylaşın
Galaxy A22'nin 13MP Ön Kamerasındaki arka planı hafifçe bulanıklaştıran Canlı Odak efektini uygulayarak fotoğrafın yıldızı siz olursunuz.
*Görüntüler, örnek olarak sunulmuştur.
Uzun saatler yeten pil gücü ile tanışın
Sizi asla yavaşlatmayacak bir pil ile günün her anında bir adım önde olun. 5.000mAh (normal)¹ pil, çevrim içi yayın, oyun oynama ve daha pek çok sevdiğiniz şey için size daha fazla zaman sağlar. 15W'a kadar Ayarlanabilir Hızlı Şarj ile Galaxy A22 hızlıca tam gücüne ulaşır.
*Görüntüler örnek olarak sunulmuştur.
**Tam bir dikdörtgen şeklinde çapraz olarak ölçüldüğünde ekran boyutu 6,4 inç ve yuvarlak köşeler hesaba katıldığında 6,3 inçtir. Yuvarlak köşeler ve kamera bölmesi nedeniyle gerçek görülebilir alan daha küçüktür.1. Ayarlarda, adaptif parlaklık ‘Açık’ olarak ayarlandığında. Telefonun parlaklık sensörü, ekranın çok fazla ortam aydınlatması ya da doğrudan güneş ışığı gibi 20.000 lüks üstünde bir ışığa maruz kaldığını algıladığında parlaklığı 600 nit’e kadar çıkarabilir. Sensör tarafından ölçülen parlaklık değerleri ışığın açısına göre farklılık gösterebilir.
Daha güçlü işlemci ve daha fazla depolama alanı
Sekiz çekirdekli işlemcinin gücünü 4GB RAM ile birleştiren Galaxy A22, hızlı ve verimli bir performans sağlar. 64GB/128GB dahili depolama alanının keyfini yaşayabilir ve microSD kart ile 1TB’a kadar depolama alanı ekleyebilirsiniz.
*RAM ve dahili hafıza kapasitesi ülkeye göre değişebilir. Gerçek depolama alanı, önceden yüklenmiş yazılımlara bağlı olarak farklılık gösterebilir.
**MicroSD kartı ayrıca satılır.
One UI Core ile daha fazla odaklanın
One UI Core sizin için önemli olan şeylere odaklanmanıza yardımcı olur. Donanım ve yazılım birlikte çalışarak, hızlıca erişebilmeniz için içerik ve özellikleri parmaklarınızın ucuna taşır. Uygulamalar arasında kesintisiz bir şekilde geçiş yapın ve tek seferde birden çok uygulama için bilgi alın, kullanışlı tasarımı ile tek bir ekranda çoklu görevleri yerine getirmenize imkan verir.
*One UI Core özellik, uygulama ve hizmetlerinin kullanılabilirliği cihaza, işletim sistemi sürümüne ve ülkeye göre değişebilir.
**Cihaz ve ekran görüntüleri örnek olarak sunulmuştur.