SKYTECH ST4350 B 43'' 109 EKRAN FULL HD ANDROİD SMART LED TELEVİZYON

Ürün Kodu: 017459

SKYTECH

SKYTECH ST4350 B 43'' 109 EKRAN FULL HD ANDROİD SMART LED TELEVİZYON

Mağaza Özel

Skytech ST-4350B 43" 109 Ekran FHD LED TV

Yüksek kalitede görüntü çözünürlüğüne sahip olan Skytech ST-4350B 43" 109 Ekran FHD LED TV gelişmiş teknik özellikleriyle kullanıcıların beğenisini toplamayı başarır. Kaliteli teknik donanımları içerisinde barındıran model, televizyon anlayışını yeni bir boyuta taşır. Net ve keskin görüntüler ortaya koyarak seyir keyfini iki katına çıkarır. İyi düzeyde kontrast ayarı sunan LED TV  tasarımıyla da göz kamaştırır. 

Sade ve Şık Tasarım

  • Skytech FHD LED TV modern görüntüsüyle son derece şık bir görünüme sahiptir. 
  • Güçlü ve etkileyici bir ses sitemine sahip olan LED televizyon, kullanıcılarına kaliteli düzeyde seyir keyfi sunar.
  • HDMI girişleri ile farklı aygıtlardan televizyona görüntü aktarımına olanak tanır.
  • Wi-Fi özelliğini kullanarak internet bağlantısı gerçekleştirebilirsiniz.
  • Smart Tv işlevi, özel olarak geliştirilmiş uygulamaların televizyonda çalıştırılmasına olanak sağlar.  

Öne Çıkan Teknik Özellikler

  • Ekran Tipi: LED
  • Ekran Boyutu: 43 inç 
  • Çözünürlük: 1920 x 1080 piksel
  • Dahili Uydu Alıcı: Var
  • Scart: Var

Kutu İçeriği

Kutunun içerisinde gelişmiş teknik özelliklere sahip olan bir adet Skytech 109 ekran LED TV yer alır. Kumanda yardımıyla gerekli komutları verebileceğiniz televizyonun üzerinde açma ve kapama için gerekli tuşlar mevcuttur. Televizyonun sağ ve sol kısımda olmak üzere iki ayağı vardır. Sağlam ayakları sayesinde televizyonunuzu istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.

Gelişmiş Tasarım Anlayışı

Siyah rengiyle sade bir tasarıma sahip olan 109 ekran FHD LED TV, en özel renkleri keskin hassaslıkla yakalamayı başarır. Karanlık sahnelerde bile görüntü aktarımını iyi şekilde gerçekleştirir. Tasarımında Smart TV özelliğine yer verilmesi, cihazı kullanışlı bir hale dönüştürür. Değişik uygulama ve programlara televizyon üzerinden de ulaşılabilmesine yardımcı olur. LED ekran özelliğiyle üretilen Skytech televizyon estetik tasarımıyla dikkatleri üzerine çeker. Görüntü yenileme hızı ve kalitesi sayesinde kullanıcıların beğenisini toplar. LED ışık teknolojisinin yer aldığı televizyon tatmin edici düzeyde aydınlatmaya sahiptir. 

Yüksek Çözünürlükte Ekran Görüntüsü

Skytech ST-4350B model televizyon, yüksek çözünürlükte ekran görüntüsüne sahiptir. 1920 x 1080 piksel çözünürlüğüyle kişilere FULL HD izleme olanağı sunar. Dinleyiciyi her yönden çevreleyen ses sistemi dizi ve film izleme keyfini ikiye katlar. İyileştirilmiş renk özelliğiyle izleyicileri üst düzey görüntü kalitesi ile buluşturur. Ortaya koyduğu görüntü performansı ile maç ve dizi tutkunlarını etkisi altına alır. Sevdiğiniz programları ya da filmleri iyi görüntü ve ses teknolojisiyle izlemenize olanak tanır. Çeşitli bağlantı cihazlarının kullanılmasıyla görüntülerin televizyondan seyredilmesi için gerekli altyapıyı oluşturur. Sevdiğiniz filmi HDMI kablo aracılığıyla bilgisayar ekranından televizyon ekranına kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz. İnternet bağlantısı üzerinden de video içerikleri seyredebilirsiniz. 

Pratik Kullanım 

Üzerinde üç adet HDMI girişine sahip olan LED televizyonun kullanımı son derece basittir. Tek bir hamleyle pratik bir şekilde açabileceğiniz televizyon, hızlı işlem yapma özelliğiyle ön plana çıkar. Kanal ayarı yaparken ya da kanal değiştirirken vakit kaybetmenize engel olur. Kanalları taşıyarak isimleri değiştirebilirsiniz. Oluşturacağınız kanal gruplarıyla spor veya sinema kanallarına özel listeler hazırlayabilirsiniz. 

Kullanacağı televizyonda FULL HD ekran özelliği arayanlar için ideal bir seçenek olan Skytech ST-4350B modeli, güç tasarrufu moduyla gereksiz enerji tüketimini de azaltır. Ambilight teknolojisi kullanılarak tasarlanan model, televizyon ekranındaki görüntünün dış ışıklar aracılığıyla daha etkileyici hale gelmesini sağlar. Görüntüleri net ve kesintisiz bir şekilde ekrana aktarmasından dolayı oldukça kullanışlıdır.

Teknolojiyi Yakından Takip Eden Marka: Skytech

Müşteri memnuniyetini önemseyen Skytech, teknolojiyi yakından takip eden markalar arasında yer alır. Televizyon konusunda her türlü ihtiyacı karşılamaya yönelik geniş ürün yelpazesine sahiptir. 


Model-4340Full Hd Led TvDahili Uydu AlıcıEkran Boyutu43" (109Cm)Görüntü Kalitesi Full HdGörüntü Çözünürlüğü1920 X 1080 ( Full Hd)
 
 
 
AmbilightYok
Askı AparatıYok
Curved (Kavisli)Hayır
Çözünürlük (Piksel)1920 x 1080
ÇözünürlükFull HD
Dahili Uydu AlıcıVar
Ekran Ebatı43 inç / 109 cm
Ekran Formatı16:9
Garanti TipiSkytech Garantili
Görüntü TeknolojisiLED
HDMI 2.1Yok
HDMI Girişleri3
Model Yılı2019
RenkSiyah
ScartVar
Smart TVVar
Wi-FiVar