SUNNY 32" UYDULU LED TV SİYAH

Ürün Kodu: 006713

SUNNY

SUNNY 32" UYDULU LED TV SİYAH

6.490,00 TL


Sunny 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV


* 40 inç ve üstü televizyonlarda, yetkili servis tarafından kurulum yapılması gerekmektedir.
* Lütfen yetkili servisten önce ürün ambalaj ve kutusunu açmayınız. Yetkili servis gelmeden kutuyu açmanız durumunda ürün garanti dışı kalacaktır.
* 40 inç altı televizyonlarda ise kurulum gerekmemektedir.

Kaliteli teknik özelliklerle donatılmış Sunny 32" 81 Ekran Uydulu Alıcılı HD Ready LED TV, modern çizgilere sahip tasarımıyla da öne çıkıyor. Geliştirilmiş bağlantı noktalarıyla oyun konsollarının bağlanabildiği cihaz, etkileyici çözünürlüğüyle oyun tutkunlarının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Ürün, yeni nesil görüntü teknolojileri ve çarpıcı görüntü kalitesiyle film ve dizi severlere de hitap ediyor. Yüksek tepkime süresi ve hızlı sahnelerde titreme ve bulanıklığı önleyen görüntü yenileme hızıyla sporseverler için çok daha keyifli anlar vadediyor. USB ve HDMI girişleriyle de bir televizyondan çok daha fazlasını arayanların tercihi oluyor. 

 

Televizyon Keyfini Arttıran Teknolojiler

 

  • LED ekranıyla görüntüleri net ve canlı bir biçimde aktarıyor.
  • HD teknolojisi görüntülerin daha gerçekçi görünmesini sağlıyor.
  • 32 inç genişliğe sahip düz ekranı standart bir görüş açısı yaratıyor.
  • 1366 x 768 piksel çözünürlüğüyle beklentilerin üzerinde bir performansa ulaşıyor.
  • Mega Dinamic Contrast teknolojisi renkleri ve görüntüleri her ışık yoğunluğunda en doğal haliyle ekrana yansıtıyor.
  • Dijital Parazit Azaltma teknolojisi maksimum görüntü kalitesi sağlıyor.
  • Dahili HD uydu alıcısı bütün TV kanallarını bünyesinde barındırıyor.
  • İnce ve sade tasarımı yaşam alanlarına modern bir hava katıyor.

Doğal Görüntüler İçin Etkileyici Çözünürlük Oranı

 

Bütün sahneleri ve görüntüleri en doğal haliyle ekrana taşımak için, Sunny 32" 81 ekran uydulu alıcılı televizyonda LED panel teknolojisi kullanılıyor. HD Ready kalitesindeki ekran, renkleri en yalın haliyle ekrana yansıtıyor. 1366 x 768 piksel çözünürlüğe sahip olan televizyon görüntüleri gerçeğe en yakın şekliyle ekranlara getirerek kullanıcısına gerçek bir deneyim yaşatıyor. Sunny mühendisliğiyle şekillenen kaliteli görüntü teknolojileri doğal ve berrak görüntülerle televizyon izleme keyfini en üst noktaya çıkarıyor. En hızlı sahnelerde bile titremeyi ve bulanıklığı en aza indiren yüksek görüntüleme hızı; aksiyon sahnelerini, motor sporları gibi hıza dayalı spor programlarını, futbol ve basketbol gibi adrenalini yüksek spor yayınlarını bütün heyecanıyla evinize getiriyor.

 

Sınırsız Eğlence İçin Çok Fonksiyonlu Bağlantı Noktaları

 

Bir adet USB 2.0 ve üç adet HDMI bağlantı portuyla Sunny 32" 81 Ekran Uydulu Alıcılı Televizyon, diğer cihazlarınızla bağlantı kurarak sınırsız eğlencenin kapılarını aralıyor. HDMI bağlantısı ile dilerseniz bilgisayarınızdaki filmlerinizi yüksek çözünürlükte izleyebilir, hatta aynı anda ev sinema sistemini de etkinleştirerek evinizi mini bir sinema salonuna dönüştürebilirsiniz. Cep telefonunuzu da HDMI bağlantı kablosuyla televizyona aktarabilir ve cep telefonunuzdaki içeriklerin ve sosyal medyanın keyfini HD kalitesine sahip geniş LED ekranda çıkarabilirsiniz. Common Interface teknolojisine sahip olan TV, abonelik gerektiren dijital platformlara herhangi bir alıcı kutusuna ihtiyaç duymadan sadece abonelik kartınızla bağlanma avantajı sağlıyor. Scart girişiyle oyun konsollarıyla da bağlantı kurulmasını sağlayan cihaz kullanıcılara sınırsız eğlence vadediyor. Ayrıca üründe 16 Watt ses çıkış gücü sağlayan hoparlör sistemi bulunuyor. 

 

Sıra Dışı Tasarım Özellikleri

 

Standartların çok üstünde ses ve görüntü kalitesi sunan Sunny 32" 81 Ekran Uydulu Alıcılı HD Ready LED TV, modern tasarımıyla da öne çıkıyor. İnce yapısı ve şık çerçevesiyle dikkat çeken ürün, V ayaklı ikili stantıyla da çarpıcı bir görünüm kazanıyor. Geniş ve düz bir ekrana sahip olan cihaz, duvara monte edilerek de kullanılabiliyor. Hem televizyon sehpası üzerinde kullanıldığında hem de duvara monte edildiğinde ev dekorunda modern bir hava estiriyor. Cihaz aynı zamanda maksimum 47 Watt, ortalama da 32 Watt güç tüketimiyle A sınıfı enerji verimliliği sağlıyor. 

 

Öne Çıkan Standart Özellikler

  • Ekran Boyutu: 32 inç
  • Ekran Tipi: LED 
  • Çözünürlük: HD Ready (1368 x 768) 

Sunny 32inç Uydulu Alıcılı HD Ready Led Tv

 [[Ürün Özellikleri]]

Üretim / Montaj Yeri: Türkiye

Marka Menşei: Türk

SMART: Yok

3D Desteği: Yok

Uydu Alıcısı: Var

Ekran Panel Tipi: Led

Ekran Çözünürlüğü: 1366 x 768

USB:Var

HDMI:Var

Garanti: 24 Ay

Pc Girişi:Var

Coax Ses Çıkışı: Var

DVI Girişi: Var

Enerji Tasarrufu: Var

Görüntü Tarama Hızı: 24 Ay

AmbilightYok
Curved (Kavisli)Hayır
Çözünürlük (Piksel)1366 x 768
ÇözünürlükHD
Dahili Uydu AlıcıVar
Ekran Ebatı32 inç / 81 cm
Ekran Formatı16:9
Garanti TipiSunny Garantili
Giriş / Çıkış PortlarıScart, USB
Görüntü TeknolojisiLED
İşletim SistemiYok
ScartVar
Smart TVYok
Teslimatta KurulumYok
TunerYok
Wi-FiYok