SUNNY WOON WN43DLK13/0216 43" 109 EKRAN ANDROİD SMART FULL HD LED TELEVİZYON

Ürün Kodu: 017534

SUNNY

SUNNY WOON WN43DLK13/0216 43" 109 EKRAN ANDROİD SMART FULL HD LED TELEVİZYON


Kullanıcıların beklentileri doğrultusunda hareket ederek kaliteli televizyonlar üreten Woon, yarattığı güvenilir imajla dikkatleri çekiyor. Markanın en çok tercih edilen televizyon modellerinden Woon WN43DLK13/0216 43" 109 ekran uydu alıcılı Full HD LED TV, görüntü kalitesi ile televizyon izlemeye yeni bir yaklaşım kazandırıyor. Yüksek performans, uygun fiyat parolasıyla üretilen model, izlediğiniz içeriklerden aldığınız keyfi katlıyor. Ses sisteminden tasarımına kadar cihazın her bir detayı memnun kalacağınız bir deneyim için avantajlar sunuyor. Size de arkanıza yaslanıp geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarmak kalıyor.

Bütüncül Yaklaşımla Tasarlanan Formuyla Woon WN43DLK13/0216

Eksiksiz bir deneyim sunabilmek adına titiz çalışmalar sonucunda dizayn edilen Woon WN43DLK13/0216 LED TV, teknolojik altyapısı ile olduğu kadar tasarımıyla da beğeni topluyor. Gri rengiyle modern bir profil çizen model, ince çerçevesi ile minimalist bir görünümü ortaya koyuyor. İnce çerçeve şıklık noktasındaki avantajıyla kalmayıp odaklanmayı kolaylaştırarak daha akıcı bir seyir zevkini de beraberinde getiriyor. Duvara monte edilebilen model, fazla alan kaplamaması sebebiyle dar alanlarda da tercih edilebiliyor. Böylelikle ergonomik ve şık bir tasarımla işlevsel detaylar bir araya gelerek beklentilerin ötesinde bir deneyimi kullanıcılarla buluşturuyor.

Gerçekçi Görüntüler Sunan Gelişmiş LED Panel

En yeni teknolojiler ışığında geliştirilen Woon WN43DLK13/0216 LED TV, sunduğu gerçekçi görüntü kalitesi ile film sahnelerinin içinde hissetmenizi sağlıyor. Modelin yarı iletken diyotlar kullanılarak geliştirilen LED paneli, renklerin canlılığını artırırken yüksek kontrast oranıyla detayları daha görünür kılıyor. Bunun sağladığı avantajla karanlık sahnelerde meydana gelen detayların kaybolması problemi tarihe karışıyor. Cihazın 1920 x 1080 piksel değerlerindeki Full HD çözünürlüğü görüntü derinliğini ve netliği artırarak detaylara hâkim olmanızı kolaylaştırıyor. Kullanıcıların tercihine bırakılan renk ve parlaklık gibi ayarlar ise göz yorgunluğunu azaltacak en ideal ayarı kendi deneyiminizle belirlemenize olanak tanıyor.

Çarpıcı Görsellere Eşlik Eden Güçlü Ses Sistemi

Woon WN43DLK13/0216 Full HD LED TV güçlü ses sistemi ile sunduğu deneyimi bir adım öteye taşıyor. Cihazda 16 W güce sahip iki adet hoparlör bulunuyor. Hoparlörlerin sunabildiği maksimum ses şiddeti, evinizin stadyum ambiyansına bürünmesine yetiyor. Hoparlörlerin üst düzey kalite standartları bas ve diz dengesini kurarak seslerin en gerçekçi şekilde duyulmasını sağlıyor. Bununla birlikte seslerde oluşabilecek parazitleri engelleyerek detayların kaybolmasına engel oluyor. Bu sayede yüksek görüntü kalitesi ile bir araya gelen ses deneyimi beklentileriniz ötesinde bir deneyimle evinize misafir oluyor.

Öne Çıkan Özellikleriyle Woon WN43DLK13/0216 Full HD LED TV

  • Dahili uydu alıcısı, herhangi bir cihaza gereksinim duymadan uydu kanallarını seyredebilmenizi sağlıyor. Böylelikle cihaz ve kablo karmaşası ortadan kaldırılırken uydu kanallarını izleyebilmek için yeni bir cihaza para vermenize de gerek kalmıyor.
  • Yüksek hızlı Wi-Fi bağlantısı ve gibi platformları kullanımınıza sunuyor. Böylelikle dizi, film ve belgesel gibi sayısız içeriğe erişerek zamanınızı renklendirmeniz kolaylaşıyor. Bunların yanı sıra internette gezinmek ve gazete okumak gibi daha pek çok alternatif de yapabilecekleriniz arasında yer alıyor.
  • Ekran yansıtma özelliği ve USB bağlantı noktası harici cihazlarınızda yer alan içerikleri geniş ekranda görüntüleyebilmenizi sağlıyor.
  • Smart TV özelliği, uygulama marketi aracılığıyla pek çok programı kullanabilmenizi sağlıyor. Farklı kategorilerde yer alan sayısız program yapabileceklerinizin sınırlarını ortadan kaldırırken sık kullandığınız platformlara erişiminizi kolaylaştırıyor.
  • Cihazın sade arayüzü, anlaşılır tasarımıyla her yaştan kullanıcının rahatlıkla kontrol edebileceği bir deneyim sunuyor.

Teknik Özellikler

  • Çözünürlük: 1920 x 1080 piksel (Full HD)
  • Ekran Boyutu: 43 inç / 109 cm
  • Görüntü Teknolojisi: LED
  • HDMI Girişleri: 3 adet
  • Model Yılı: 2019

Eğer siz de ses sistemiyle bulunduğu ortamı stadyuma çeviren, görüntü kalitesiyle sinema salonlarını anımsatan bir televizyon modeli arıyorsanız Woon WN43DLK13/0216 43" 109 ekran uydu alıcılı Full HD LED TV modelini inceleyebilir ve tek tıkla siparişinizi verebilirsiniz.


Woon WN43DLK13/0216 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV

WOON WN43DLK13 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı USB Media Player Android Smart Full HD LED TV (Sunny Güvencesiyle)

Donanım Arayüzü   : HDMI


Ekran Teknolojisi    : LED


Ekran Boyutu    43 İnç


Görüntüleme Türü    LED


Ekran Çözünürlüğü  : 1080p Full HD


Çözünürlük    1080p Full HD


Maks. Dikey Çözünürlük    1080 Pixels


Bağlantı Türü    Wi-Fi


Üretici   : Woon


?

Ürün Boyutları    15.7 x 67 x 105.4 cm; 8.5 Kilogram

 
 
 
AmbilightYok
Askı AparatıYok
Curved (Kavisli)Hayır
Çözünürlük (Piksel)1920 x 1080
ÇözünürlükFull HD
Dahili Uydu AlıcıVar
Ekran Ebatı43 inç / 109 cm
Ekran Formatı16:9
Garanti TipiSunny Garantili
Görüntü TeknolojisiLED
HDMI 2.1Yok
HDMI Girişleri3
HDRVar
Model Yılı2019
RenkSiyah
ScartVar
Smart TVVar
Wi-FiVar