TCL L7 5002H 2/32 GB CEP TELEFONU SİYAH

Ürün Kodu: 019144

TCL

TCL L7 5002H 2/32 GB CEP TELEFONU SİYAH


TCL L7 32 GB (TCL Türkiye Garantili)

Dünyaca bilinen TCL markası, satışa sunduğu cep telefonu modelleri ile birçok tüketicinin ilgi odağı olmayı başarır. Şık tasarımı ile birçok tüketicinin severek kullandığı TCL L7 32 GB (TCL Türkiye Garantili) Ekran Boyutu ve HD+ çözünürlük standardı ile de sıklıkla tercih edilen modeller arasındadır. Teknik özellikleri ile birçok kullanıcıyı kendine çeken TCL L7, zarif tasarımı ve renk seçenekleri ile dikkat çeker. TCL markalı model, siyah ve yeşil renk seçenekleri ile tüketici ile buluşur. IPS ekran teknolojisinin tercih edildiği modelin çözünürlüğü 720x1440 piksel olarak bilinir. 168 gramlık ağırlığı ile birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başaran TCL L7, arzu edilen her yere taşınabilir. Üründe yer alan Android 10 işletim sistemi sayesinde Netflix, Skype, Discord, Spotify ve daha birçok uygulama rahatlıkla çalıştırılabilir.

Dikkat Çeken Özellikleri ile TCL L7

  • Modelde 5 MP çözünürlüğünde ön kamera ve 8 MP çözünürlüğünde arka kamera yer alır. Cihazın hem ön hem de arka kamerası ile harika selfieler çekilebilir. Modelin ön kamerasının diyafram açıklığı F/2.2’ken arka kamerasının diyafram açıklığı F/2.0 olarak bilinir. TCL L7 32 GB (TCL Türkiye Garantili) Kamera, bir adet LED flaşa da sahiptir. Bu sayede en karanlık ortamlarda bile fotoğraf çekilebilir. Öte yandan cihazın hem ön hem de arka kamerası ile 1080p çözünürlüğe ve 30 fps hıza sahip videolar da kaydedilebilir. Cihazda bulunan Autofocus özelliği sayesinde netleme yapmak hiç olmadığı kadar kolaylaşıyor.
  • TCL L7 32 GB (TCL Türkiye Garantili) Batarya özellikleri sayesinde uzun süreli bir kullanım imkânı sağlar. Cihazda bulunan 3000 mAh gücündeki Lityum İyon batarya, 39 saate kadar telefonla konuşma şansı yaratır. Öte yandan bu cihaz, 390 saate kadar bekleme süresini de tüketicilere sunar. Micro USB girişi ile şarj edilebilen cihazın bataryası da değişebilen bataryalardandır.
  • TCL L7 32 GB (TCL Türkiye Garantili) Hafıza bakımından da önemli bir model olarak bilinir. 32 GB dahili hafızaya sahip olan model ile birçok video, resim ve müzik depolanabilir. Böylelikle birçok oyun ve uygulama telefona rahatlıkla kurulabilir. Modelin hafızası, microSD hafıza kartı desteği sayesinde 128 GB’a kadar çıkartılabilir.
  • Sağlam yapısı ile bilinen TCL L7’nin gövdesi plastik malzeme kullanılarak üretilir. Korumalı özel camdan üretilen ekranı, kolay kolay kırılmayan bir yapıya sahiptir. Sağlam ve esnek yapısı ile bilinen akıllı telefon modeli, uzun süre boyunca güvenle kullanılabilir. Üstelik ürün düşme ve çarpma gibi durumlara karşı da son derece dayanıklıdır.
  • TCL L7 32 GB (TCL Türkiye Garantili) bellek olarak 2 GB’lık bir RAM’e sahiptir. 1,3 GHZ hızında çalışan ve 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 215 işlemci ile birçok işlem yapılabilir. Öte yandan modelde kullanılan Adreno 308, grafik işlemcisi birçok videonun çalıştırılmasına ve oyunun da oynanmasına olanak tanır. Ayrıca cihazda 4 x 1,3 GHz ARM Cortex A53 ana işlemci yer alır. Bu sayede günlük işlemler de çok hızlı bir şekilde halledilebilir. Tüm bu özellikleri ile dikkat çeken TCL L7 modelinde 64 bit işlemci mimarisi de yer alır.
  • Üründe Wi-Fi, Bluetooth ve Micro USB bağlantı seçenekleri mevcuttur. Cihazdaki Wi-Fi bağlantı noktası ile kullanıcılar rahatlıkla internete girebilir. Ayrıca modelde bulunan 2G, 3G ve 4,5G bağlantıları ile de internete girmek mümkündür. Üstelik cihazın mobil bağlantısını Mobile Hotspot özelliği sayesinde diğer cihazlarla paylaşmak çok kolaydır. Öte yandan Bluetooth bağlantısı sayesinde diğer cep telefonları ve bilgisayarlar ile veri transferi gerçekleştirebilir. Micro USB bağlantısı da bilgisayara video, müzik ve resim gibi multimedya dosyalarını transfer etmeyi kolaylaştırır.

Ek Özellikler

  • Ekran: 5.5 inç IPS ekran
  • Ekran Oranı: 18:9
  • Dokunmatik Türü: Kapasitif Ekran
  • 4,5 G Desteği: Var
  • USB Versiyonu: 2.0

Kutu İçeriği

TCL L7 32 GB akıllı telefon modelinin kutu içeriğinde bir adet güç adaptörü, bir adet kullanım kılavuzu ve bir adet de Micro USB kablosu bulunur.

Marka Hakkında

İşlevselliği ile dikkatleri üzerine toplayan TCL markası, şık tasarıma ve rahat kullanıma sahip akıllı telefonları ile bilinir. 1981 yılında faaliyetlerine televizyon üreterek başlayan TCL, şu an 160 ülkede birden faaliyet gösterir. Yapılan araştırmalara göre marka, global TV satışlarında ikinci sırada yer alır. TCL markası; tüketici elektroniği ürünlerinin üretilmesinde ve geliştirilmesinde büyük bir öneme sahiptir. TCL, akıllı telefonlardan ev sinema sistemlerine ve ses sistemlerinden TV’lere kadar birçok tüketici elektroniği ürünün üretimini yapar. 75 binden fazla çalışanı bulunan markanın 28 ülkede ARGE merkezi bulunur.

İşlevsel ve Şık Tasarıma Sahip TCL L7

Portatif yapısı ile bilinen TCL L7; 146,1 mm boya, 71,6 mm ene ve 9,9 mm kalınlığa sahiptir. Güçlü hoparlörü sayesinde dış ortama kaliteli bir şekilde sesleri ileten cihazda 3,5 mm çapında kulaklık girişi de bulunur. Ürünün dokunmatik ekranı, en parlak ışıkta bile rahatlıkla kullanılabilir. Modelin arka kamerasında ¼ inç sensör boyutu ve ön kamerasında ise 1/5 inç sensör boyutu bulunur. Bu sayede model ile tüm fotoğraflar en net şekilde çekilebilir. Cihazın kamerasında panorama, zamanlayıcı ve HDR gibi özellikler de yer alır. TCL L7 akıllı telefonda bulunan zamanlayıcı sayesinde fotoğraf çekmek çok daha kolay bir hal alır. Modelin HDR özelliği de fotoğrafların daha kontrastlı çıkmasına olanak sağlar. Cihazın kamerasında bulunan dijital zoom özelliği sayesinde fotoğrafı çekerken yakınlaştırma yapmak mümkün olur. Üründe yer alan 60 Hz ekran yenileme hızı, telefonun bir diğer ilgi çekici özelliğidir. Yüzde 74,62’lik ekran gövde oranı ile bilinen akıllı telefon, 16 milyon rengi başarı ile görüntüleyebilir. 78 cm2 ‘lik ekran alanı ile dikkat çeken 4G teknolojisi ile 150 MB hızında indirme yapabilir ve 50 MB hızında yükleme yapabilir. Nano-SIM kart teknolojisinin kullanıldığı bu modelde karanlık mod ve Google Assitant da yer alır. Cihazda bulunan A-GPS navigasyon teknolojisi sayesinde bireyler, istediği yeri rahatlıkla bulabilme şansına kavuşur. Üstelik bu cihaz, Whatsapp, Discord, Skype ve daha birçok uygulama ile tüketicilere görüntülü konuşma imkânı da sunar. Uygun fiyatı ile bilinen TCL L7 akıllı telefon modelinin arka kamerasında 4 elementli lens de yer alır. Öte yandan modelin ön kamerasında 3 elementli lens vardır.

Kullanım ve Yönlendirme

TCL L7 akıllı telefon modeli hem iş için hem de günlük kullanım için oldukça fonksiyonel bir model olarak bilinir. TCL L7 modeli sayesinde ister ofiste ister dışarıda iş yapma imkanı bulmak mümkündür. Her yaştan bireyin rahatlıkla kullanabileceği akıllı telefon, düşük güç tüketimi sayesinde sıklıkla tercih edilir. Üstelik marka tarafından üretilen akıllı telefon modelinde insan sağlığına ve çevreye zararı olan malzemeler tercih edilmez. Cihazı aldıktan sonra en azından 12 saat boyunca şarj edilmesi ve bu süreçte kullanılmaması gerekir. Böylelikle ilk şarj işlemi başarı ile gerçekleştirilir ve telefonun ömrünün kısalmaması sağlanır. Öte yandan ürünün suya temas ettirilmeden kullanılması büyük önem arz eder.


 

TCL L7 32 GB (TCL Türkiye Garantili) Özellikleri

 
 
Dahili Hafıza32 GB
Ekran Boyut Aralığı5,5 - 5,9 inç
Ekran Boyutu5,5 inç
Garanti TipiResmi Distribütör Garantili
Kablosuz ŞarjYok
Kamera Çözünürlüğü Aralığı8 - 12,9 MP
Kamera Çözünürlüğü8 MP
Ön (Selfie) Kamera Aralığı5 - 7,9 MP
Ön (Selfie) Kamera5 MP
Pil Gücü Aralığı3000 - 3499 mAh
Pil Gücü3000 mAh
RAM Kapasitesi2 GB RAM
Yüz TanımaVar