TEFAL 1X DAYBYDAY 20X26 CM TAVA SETİ

Ürün Kodu: 018794

Tefal

TEFAL 1X DAYBYDAY 20X26 CM TAVA SETİ

Sadece mağazalarımızda satışa sunulmaktadır.

Farklı türlerdeki yiyecekleri kolayca pişirebilmeniz için üretilmiş olan Tefal Titanyum 1X DaybyDay One 20 cm tava difüzyon tabanlı olmasıyla fark yaratır. Isı geçişlerini kolaylaştıran difüzyon taban teknolojisi, ısının yarattığı enerjinin yayılmasına da yardım eder. Böylece tavanız hem hızlı şekilde ısınır hem de bu ısı tüm gövdeye dengeli şekilde dağılır. Bu sayede beyaz ve kırmızı et çeşitlerinden sebzelere kadar birçok ürünü başarılı bir şekilde pişirebilirsiniz. Geniş bir gövdeye sahip olan Tefal Titanyum 1X DaybyDay One tava, 20 cm’lik bir alan yaratarak size yardımcı olur. Aynı zamanda derin yapısıyla da dikkat çeken bu ürün, yiyeceklerinizi taşırmadan karıştırabilmeniz için elverişlidir. Yuvarlak gövdesiyle kullanışlılığını arttıran Tefal tava, kuru ve sulu yiyecekleri hazırlayabilmenize yardımcı olur. Aynı zamanda sos ve krema gibi özel lezzetleri hazırlayabilmenize de olanak tanıyan bu ürün, mutfağınızda hız kazanabilmeniz için elverişlidir.

Uzun Saplı Tefal Titanyum Tava

  • Tasarımında yer alan sap bölümünün uzun olması sayesinde tavanızı kolayca kavrayıp elinizi ateşten uzak tutarak ürününüzü yönetebilirsiniz.
  • Isıya dayanıklı şekilde üretilmiş olan sap kısmı, erime ve deforme olma gibi sorunlara karşı çözüm kazanabilmeniz için idealdir.
  • Tefal Titanyum 1X DaybyDay One difüzyon tabanlı tavanın her iki kenarında ağızlık bölümü yer alır.
  • Ürünün sahip olduğu ağızlıklar sayesinde sıvı yiyeceklerinizi tabaklarınıza daha güvenli ve kolay şekilde aktarabilirsiniz.
  • Tırtıklı taban yüzeyi ile kullanıcılarına destek olan modern tava, yiyeceklerinizin rahatça karışmasını ve kaliteli bir şekilde pişmesini sağlar.

Titanyum Kaplamaya Sahip Tefal Difüzyon Tabanlı Tava

Gövdesinde kaplama malzemesi olarak titanyumdan yararlanıldığı için Tefal 1X DaybyDay One tava ile uzun ömürlü bir deneyime sahip olabilirsiniz. Çizilmeye karşı da dayanıklılık sağlayan titanyum taban, tavanızın estetik görünümünün korunmasına yardım ederek beğeninizi kazanır. Tavanızdaki yiyecekleri karıştırırken tahta kaşık kullanarak ürünü daha konforlu şekilde kullanabilirsiniz. Hem iç kımıs hem de dış kısmı ısıya karşı dayanıklı olduğu için tavanız kararma, is yapma gibi sorunlara çözüm elde edebilmenize olanak tanır. Kısık ateşte ya da yüksek ateşte kullanabileceğiniz bu ürün, PFOA, kurşun ve kadmiyum gibi maddeleri içermeden üretilmiş olduğu için tavanızı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Thermo-Signal özelliğini de kullanımınıza sunan Tefal Titanyum 1X DaybyDay One tava, ürününüz yeterli sıcaklık seviyesine geldiğinde sizi bilgilendirir. Merkezinde yer alan kırmızı nokta ile fark yaratan difüzyon tabanlı tava, ocağınızı yakmanızın ardından kısa bir sürede kullanıma hazır hale gelir. Thermo-Signal noktasında yer alan kum saati simgesinin kaybolması ile beraber tavanızı artık kullanabileceğinizi anlayabilirsiniz.

Farklı Ocaklara Uyumlu Tefal Tava

Sadece indüksiyon ocaklarla beraber kullanamayacağınız Tefal Titanyum 1X DaybyDay One tavayı diğer tüm ocak türleri ile birlikte değerlendirebilirsiniz. Böylece hem evinizde hem restoran, kafeterya, lokanta gibi işletmelerde bu pratik ürünü tam verimlilikle kullanabilirsiniz. Yapışmaz yüzey özelliği ile de dikkat çeken ürün, yiyeceklerinizin tava yüzeyine yapışıp istenmeyen sonuçlara yol açmasını önler. Sahip olduğu yapışmaz kaplama özelliğini kullanarak tavanızı uzun ömürlü ve hijyenik şekilde değerlendirebilirsiniz. Hem elde hem de bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkayabileceğiniz Tefal Titanyum tava sayesinde rahatlıkla temizleyebilir her an kullanabilirsiniz. Suya karşı dayanıklı yapısı ile kullanıcılarını memnun eden bu ürünü makinenize yerleştirirken tavanızı ters çevirmeye özen göstermeniz gerekir. Kızartma ve kavurma işlemleri kullanabileceğiniz tavada yumurta ve biber gibi ürünleri pişirebilir ya da et sote hazırlayabilirsiniz. Makarnalarınız ve tatlılarınız için hazırlayacağınız sosları kıvamında pişirebilmek için de bu tavayı kullanabilirsiniz.


Tefal Titanyum 1X DaybyDay One 20 cm Tava - 2100117536

Tüm tarifleriniz için uygun derin tasarım

Uzun ömürlü yüksek kalite, 0% PFOA, 0% kurşun, 0% kadmiyum, Yemek pişirmeye yeni başlayanların bile hayatını kolaylaştıracak tasarım ve özellikler,Eşit ve homojen pişirmeThermo-Signal™ tave ve tencereniz pişirmeye ideal sıcaklığa ulaştığında kum saati tamamen kaybolur,İndüksiyon hariç tüm ocaklarla uyumludur, Dünya'da tava tencerede 1 numaralı marka olan Tefal ile lezzetli sonuçların keyfini çıkarın. 

  • Yüksek kaliteli yapışmaz kaplama, ultra güçlendirilmiş yapı ve Titanyum ile geliştirilmiş yapısı sayesinde ekstra  dayanıklıdır.
  • 0% PFOA, 0% kurşun, 0% kadmiyum* * Gıda temas regülasyonlarının gerektiği testlerden daha katı kontroller. Uygulanan regülasyonlarla uyumlu olarak PFOA içermemektedir. Kurşun ve kadmiyum içermemektedir ( Pb ve Cd içermemektedir) demek kaplamaların içine Pb ve Cd eklenmediği anlamına gelir. 0.005mg/kg seviyesinde bir geçiş yoktur.
  • THERMO-SIGNAL™teknolojisi mükemmel kıvam, lezzet ve mühürleme için pişirmeye başlama zamanını gösterir.
  • Difüzyon taban sayesinde ısı eşit bir şekilde dağılır ve homojen pişirme deneyimi sunar .
  • Derin tasarım sayesinde kızartma, soteleme, kavurma gibi istediğiniz tarifi rahatlıkla hazırlama ve büyük porsiyonları tek seferde pişirme imkanı
  • İndüksiyon hariç tüm ocaklarla uyumludur
  • Yapışmaz iç ve dış kaplama
 
 
KaplamaTitanyum
Parça Sayısı1
Tava Ebatı20 cm
Tava SayısıTekli
TürüDüz Tava
Ürün RengiSiyah