VESTEL 20219484 NF520 EX ÜSTTEN DONDURUCULU BUZDOLABI INOX

Ürün Kodu: 75150

VESTEL

VESTEL 20219484 NF520 EX ÜSTTEN DONDURUCULU BUZDOLABI INOX


Ürün Detayları

Vestel NF520 EX A++ 520 LT NoFrost Buzdolabı

Vestel buzdolabı modelleri, tüketicinin ihtiyaçlarına tam olarak karşılık veriyor. Titizlikle tasarlanan kaliteli dış görünümü ve ileri teknoloji ile donatılan teknik özellikleri, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarıyor. Güven veren marka, köklü geçmişi ile de kendini ön plana çıkarıyor. Vestel NF520 EX A++ 520 lt NoFrost inox buzdolabı modeli, firmanın ürettiği en dikkat çeken ürünlerden biri olarak görülüyor. Vestel buzdolabı, 520 litrelik oldukça geniş iç hacmi ile devasa bir depolama olanağı sunarken, A++ enerji sınıfında olmasıyla da yüksek enerji tasarrufu sağlıyor. Şık dizaynı ve kaliteli görünümü ile de mutfakların en güzel köşelerine şimdiden talip oluyor.

İleri Teknoloji ile Donatılan Bir Buzdolabı

İleri Teknoloji ile Donatılan Bir Buzdolabı

Vestel NF520 EX buzdolabı modeli, kullanıcılarına birçok farklı kullanım modu sunuyor. Tatil Modu ile buzdolabının uzun süre kullanılmayacağı zamanlarda yiyeceklerin taze kalmasını sağlamaya yetecek optimum soğukluk ayarlanıyor. Bu mod aktifken, kompresör sürekli devreye girmeyeceğinden enerji tasarrufu da sağlanıyor. Parti Modu seçiliyken, dondurucuya konulan yiyecekler, servise hazır hâle geldiği anda sesli uyarı sistemi ile kullanıcıya bildiriliyor. Bu sayede içecekler, dondurucuda kolay ve hızlı bir şekilde soğutulabiliyor. Ekonomi Modu ise ek enerji tasarrufu sağlıyor. Buzlanmaya ve karlanmaya karşı üst düzey bir teknoloji olan Frost Free teknolojisi, hem soğutucu hem de dondurucu bölmelerde kullanılıyor. İkili soğutma sistemi ile yaratılan soğuk hava döngüleri, gıdaların kokusunun birbirine karışmasını engellerken, yiyeceklerin daha uzun süre tazeliğini korumasını sağlıyor. Yiyeceklerin taze kalmasında büyük önem taşıyan taze hava gereksinimi ise Vestel NoFrost buzdolabı modelinin Taze Hava teknolojisi sayesine sağlanıyor.

Yiyecekler En İyi Şekilde Muhafaza Ediliyor

NoFrost buzdolabı çeşidinde yer alan bölmeler, gıdaları uzun süre tazeliklerini koruyacak şekilde saklıyor. Çok Amaçlı Bölme (Kahvaltılık+ 0ºC Bölmesi), kahvaltılıkları muhafaza etmekten fazlasını sunuyor. Dondurucudan çıkarılan yiyeceklerin bu kısımda buzları çözülebiliyor. Kısa sürede tüketilmesi gereken, et ve balık gibi hassas yiyecekler de bu bölmeye yerleştirilerek tazeliklerini daha uzun süre koruyor. Vita Depo özelliği, buzdolabının tazeliği koruyan bir başka teknolojisi olarak kendini gösteriyor. Akıllı nem ayarlama sistemi sayesinde açılıp kapanabilen bölmelerde nem seviyesi optimum düzeye ayarlanarak yiyeceklerin ömrü uzatılıyor. Optimum nemde muhafaza edilen gıdalar, vitaminlerini ilk günkü gibi daha uzun süre koruyabiliyor. Nem ayarı, kullanıcılar tarafından da istenildiği gibi kolayca ayarlanabiliyor.

Vestel NF520 EX A++ Pratik ve Estetik

Vestel NF520 EX A++ Pratik ve Estetik

Vestel marka buzdolabı, kullanıcılarına pek çok yönden kolaylık sağlıyor. Değiştirilebilir ve çıkarılabilir çekmecelerle dilenildiği gibi hacim artışına olanak verilirken, değiştirilebilir kapı açılış yönü ile de tam anlamıyla bir kullanım özgürlüğü tanınıyor. Kullanıcıların alışkanlıklarına ve mutfak düzenine göre kapı açma yönünün değiştirilebilmesinin sunduğu rahatlık, olumlu Vestel buzdolabı yorumları ile de öne çıkarılıyor. Temperli ve serigrafili kırılmaya karşı dayanıklılık sağlayan cam raflar, güvenli ve konforlu bir kullanım sunuyor. Birbirinden etkileyici özellikleri ile sunulan buzdolabıVestel buzdolabı fiyatları ile de fark yaratıyor; mükemmel bir fırsat hâline geliyor.

Teknik Özellikler

  • Ürün Tipi

     

    Çift Kapılı

  • No-Frost

     

    Var

  • Ses Seviyesi (dBA)

     

    44

  • Toplam Kapasite

     

    520 LT

  • Buzluk Kapasite

     

    97 LT

  • Kullanım Şekli

     

    Solo

  • Renk

     

    Inox

  • Enerji Sınıfı

     

    A++

  • Boyut

     

    Y187 x G70 x D72 CM

  • Marka

     

    Vestel