VESTEL 20264683 CMI 96201 9 KG ÇAMAŞIR MAKİNASI BEYAZ

Ürün Kodu: 017207

VESTEL

VESTEL 20264683 CMI 96201 9 KG ÇAMAŞIR MAKİNASI BEYAZ


Sessiz Inverter Motor

 

Geleneksel çamaşır makinesine kıyasla Sessiz Inverter Motoru ile yıkama ve sıkma sırasındaki ses seviyesini farkedilir ölçüde azaltır. Artık makinenizi çocuklarınız ders çalışırken, bebeğiniz uyurken gönül rahatlığıyla çalıştırabilir, ister sabah ister akşam kimseyi rahatsız etmeden çamaşırlarınızı yıkayabilirsiniz.

 

 

KİREÇ KALKANI

Nikel kaplama rezistans makinenizi kireç oluşumuna karşı korur. Bu sayede makinenizin performansı artar ve uzun yıllar sorunsuz bir şekilde çalışır.

 

İNCİ KAZAN

Giymeye kıyamadığınız elbiseleri, narin bluzları ya da en sevdiğiniz kazağınızı artık makinenizde gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz. Özel mikro delikli ve inci dokulu kazan yapısı sayesinde, narin çamaşırlarınızın yıkama ve sıkma aşamasında zarar görmesini önler.

 

SÜPER HIZLI 12 DK PROGRAMI

 

Çamaşırlarınızı biriktirmeden yıkamayı tercih ettiğinizde ya da hemen ihtiyaç duyduğunuz kıyafetlerinizi yıkamak istediğinizde kullanabileceğiniz bu program, Türkiye’deki en hızlı çamaşır yıkama programı. 2 kilograma kadar olan hafif kirli çamaşırlarınızı 12 dakika gibi rekor bir sürede yıkar.

 

 


ÜRÜN ÖZELLİKLERİ


Yorgan Yıkama Programı

Vestel Çamaşır Makinelerinde bulunan yorgan yıkama programı, çamaşır makinesinde yıkanabilir etiketi taşıyan maksimum 2 kilogramlık elyaf yorganlarınızı yıkama olanağı sunar.

Su Kesik Emniyet Sistemi

Su kesintisini algılayıp makinenin çalışmaya ara vermesini sağlayarak kesintinin yol açacağı arızaları engeller. Bu özelliği sayesinde su akışı tekrar sağlandığında makine otomatik olarak programa kaldığı yerden devam eder.

Su Taşma Emniyet Sistemi

Su seviyesi belirlenen düzeyi aştığı zaman pompayı devreye sokarak fazla suyun dışarı atılmasını sağlar.

Ön Yıkama Fonksiyonu

Ön Yıkama Fonksiyonuna sahip makineniz, çok kirli çamaşırlar için ana yıkamadan önce ön yıkama yapar.

Kireç Kalkanı

Nikel kaplama rezistans makinenizi kireç oluşumuna karşı korur. Bu sayede makinenizin performansı artar ve uzun yıllar sorunsuz bir şekilde çalışır.

Elde Yıkama / Narin 30°C

Hassas giysileriniz bu program sayesinde düşük sıcaklık ve uygun devirle yıpranmadan yıkanır.

Ek Durulama Fonksiyonu

Tüm programlarla birlikte seçebileceğiniz bu fonksiyon, ek durulamaya ihtiyaç duyduğunuz çamaşırlarınız için kolaylık sunar.

Dengesiz Yük Kontrol Sistemi

Makinenizde bulunan dengesiz yükleri kontrol eden sistem, tambur içindeki dengesiz yük seviyesine göre sıkma devrinin değiştirilmesini sağlar. Böylece makinenin sarsılmasını engelleyerek sessiz yıkama gerçekleştirir.

Bumerang Gövde

Bumerang Gövde özel formu sayesinde yıkama ve sıkma esnasında titreşim ve ses seviyesini azaltır.

Sessiz Inverter Motor

Dijital kontrollü inverter motor teknolojisi; geleneksel motorlara göre daha sessiz, daha az enerji tüketen ve daha uzun ömürlü bir performans sunar.

Günlük 60 Dakika / 60 °C Yıkama Programı

Az kirli çamaşırlarınızı sadece 60 dakika gibi kısa sürede 60 °C’de yıkamanızı sağlar. En kısa sürede mükemmel sonuçlar sağlayan program hem ekonomik hem de hızlıdır.
 
 
 
Derinlik (cm)58.2
Ek ÖzelliklerHızlı Yıkama, Ön Yıkama, Zaman Erteleme
Enerji SınıfıA+++
Enerji Tüketimi (kWh/yıl)151
Genişlik (cm)59.7
Kontrol PaneliDijital
Kurutma Kapasitesi (Kg)Yok
Kurutma ÖzelliğiYok
Maksimum Devir Hızı1000
RenkBeyaz
Sıkmada Ses Seviyesi (dB)72
Yıkama Kapasitesi9 kg
Yıkama Ses Seviyesi (dB)51
Yıllık Su Tüketimi (lt)12100
Yükseklik (cm)84.5