VESTEL 20273080 43FB5000 SATELLİTE 109 LED TELEVİZYON

Ürün Kodu: 70721

VESTEL

VESTEL 20273080 43FB5000 SATELLİTE 109 LED TELEVİZYON


Ambilight

Yok
Curved (Kavisli)Hayır
Çözünürlük (Piksel)1920 x 1080
ÇözünürlükFull HD
Dahili Uydu AlıcıVar
Ekran Ebatı43 inç / 109 cm
Ekran Formatı16:9
Garanti TipiVestel Garantili
Giriş / Çıkış PortlarıKulaklık, Scart, USB, VGA
Görüntü TeknolojisiLED
HDMI Girişleri2
İşletim SistemiYok
Model Yılı2015
ScartVar
Smart TVYok
Teslimatta KurulumVar
TunerVar
Wi-FiYok

Vestel 43FB5000 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV


* 40 inç ve üstü televizyonlarda, yetkili servis tarafından kurulum yapılması gerekmektedir.
* Lütfen yetkili servisten önce ürün ambalaj ve kutusunu açmayınız. Yetkili servis gelmeden kutuyu açmanız durumunda ürün garanti dışı kalacaktır.
* 40 inç altı televizyonlarda ise kurulum gerekmemektedir.

Vestel 43FB5000 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV, eğlence deneyimini yüksek çözünürlüğe sahip bir ekran ile zenginleştirmek için kullanıcılara sunuluyor. Full HD çözünürlüğe sahip ekranı, 43 inç büyüklüğündeki ekran paneline başarılı bir şekilde entegre eden Vestel televizyon, şık dizaynı ile odanıza estetik bir görünüm katıyor. Doğadaki canlı ve cansız varlıkları canlı renk tonları ile ekrana yansıtan televizyon, izleme deneyimlerinize otantik bir hava katıyor. Vestel Full HD LED TV, dizi izlerken ya da takımının maçlarını takip ederken ekran görüntüsünün kalitesini önemseyen TV kullanıcılarına hitap ediyor. Film sahnelerini ekrana yansıtırken, gizli görüntü ayrıntılarını başarılı bir şekilde ortaya koyuyor. Bu sayede ekranda akan olayların sürükleyici heyecanını odanıza hakim kılmayı başarıyor. Full HD çözünürlüğü destekleyen dizi ve filmleri izlemek, 43 inç büyüklüğündeki ekranda daha keyifli bir hale geliyor. 1920 x 1080 px çözünürlüğe sahip olan Vestel televizyon, izlediğiniz belgesellerin doğal ortamına özgü renk tonlarını televizyon ekranına taşıyor. Görüntü deneyimine sağladığı katkı ile dikkat çeken Vestel televizyonun güçlü ses sistemi ile filmlerin heyecan verici sahneleri daha etkileyici bir boyuta ulaşıyor.

 

Full HD Pencereden Dünyayı Seyretme Deneyimi

 

  • Full HD görüntü kalitesi ile izlediğiniz filmlerin yarattığı doğal ortam sayesinde odanızda otantik bir hava hakim oluyor.  
  • Güçlü ses donanımı, evinizde küçük bir sinema salonu ambiyansı oluşturmanıza yardım ediyor.
  • 43 inç büyüklüğündeki ekran ile favori şov programlarınız daha eğlenceli bir nitelik kazanıyor.
  • LED aydınlatma sayesinde erkan görüntüleri size daha parlak bir görünümle ulaşıyor. 
  • Ergonomik kasa tasarımı, odanızın şıklığını başarılı bir şekilde tamamlıyor.
  • Kumanda ile kanal kanal dolaşarak, kanal arama zahmeti sona eriyor. Vestel televizyon kumandası, özelleştirilebilir kanal sırası oluşturarak size kolaylık sağlıyor.
  • Pixellence teknolojisi, görüntüleri iyileştirmede dikkat çeken bir yetenek sergiliyor. Ekran görüntüleri kalite süzgecinden geçtikten sonra size iletiliyor.
  • Zamana ayarlı kapanma ve yayın sonunda kapanma özelliği ile televizyonunuz otomatik olarak kapanıyor. Böylece televizyon açıkken uyumak sorun olmaktan çıkıyor. 

Vestel 43FB5000 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV, ekran karelerini oluşturan milyonlarca piksel ile size kaliteli bir görüntü sunuyor. Televizyonunuzdaki her eğlence etkinliğinde Full HD görüntü kalitesinin farkını ortaya koyan Vestel televizyon, dünyaya farklı bir pencereden bakma imkanı sunuyor. Full HD çözünürlüğünü destekleyen film ve spor karşılaşmalarını izlemek, her zamankinden daha keyifli bir hale geliyor. Ses ve görüntü arasında harika bir uyum sağlayan Vestel televizyon, eğlence dünyasını sizin için daha çekici bir hale getiriyor. Vestel televizyonunuzu ister duvara monte edin isterseniz stant üzerinde kullanın, her şekilde odanız göz alıcı bir seyir alanına kavuşuyor. 

 

Başlıca Teknik Özellikler 

 

  • Ekran Boyutu: 43 inç / 109 cm 
  • Ekran Özelliği: Full HD 
  • Maksimum Ekran Çözünürlüğü: 1920 x 1080 px 
  • Görüntü Teknolojisi: LED 
  • Dahili Uydu Alıcı: Var 
  • Görüntü İyileştirme: Pixellence Teknolojisi 
  • Kontrast Özelliği: Ultra Dinamik Kontrast 
  • Ses Çıkış Gücü: 8W x 2 
  • USB Portu: 1 Adet 
  • HDMI Girişi: 2 Adet 
  • PC Girişi: Var 

Eğlence İçeriklerine Kolay Ulaşma İmkanı 

 

Vestel Full HD LED TV, HDMI girişi ile uyumlu dizüstü bilgisayarınızı televizyona bağlama olanağı sağlıyor. USB girişi ile harici depolama cihazlarını televizyona bağlıyor. Böylece film, video ve fotoğraf gibi içeriklerle Full HD ekrana sahip televizyonun ekranında keyifli zaman geçirmeniz mümkün hale geliyor. Full HD destekli uydu yayınları ve eğlence arşiviniz, yüksek çözünürlüklü ekrana sahip Vestel televizyon ile daha keyifli hale geliyor. 

 


Televizyon Tipi:LED Televizyon Ekran Ebadı:43" / 108 Ekran Ekran Formatı:16:9 Görüntü Çözünürlülüğü:1920 x 1080 Pixel Kontrast Oranı:Ultra Dynamic Contrast Video Formatı:Full HD (1920x1080) Tuner:DVB-C Tuner Analog - Dijital Kablolu Yayın, DVB-S2 Tuner Dijital- Dahili HD Uydu Alıcılı HDMI:2x HDMI USB:1x USB Bağlantı Özellikleri:Scart, RF In (Terrestrial/Cable Input), RF In (Satellite Input), Composite In (AV), Kulaklık Çıkışı, VGA (PC) Ses Çıkışı:16W (8W+8W) 3D:Yok Smart TV:Yok Diğer Özellikler:Sleep Timer (Uyku Modu), Çocuk Kilidi, Otomatik Kanal Bulma(PLL), Otomatik Kayıt ve Program Arama, OSD(Komutları Ekranda Görerek Verme), Zaman Ayarlı Kapanma
 
 
 
AmbilightYok
Curved (Kavisli)Hayır
Çözünürlük (Piksel)1920 x 1080
ÇözünürlükFull HD
Dahili Uydu AlıcıVar
Ekran Ebatı43 inç / 109 cm
Ekran Formatı16:9
Garanti TipiVestel Garantili
Giriş / Çıkış PortlarıKulaklık, Scart, USB, VGA
Görüntü TeknolojisiLED
HDMI Girişleri2
İşletim SistemiYok
Model Yılı2015
ScartVar
Smart TVYok
Teslimatta KurulumVar
TunerVar
Wi-FiYok
Diğer
Garanti Süresi (Ay)24
Yurt Dışı SatışYok
Stok KoduHBV0000024REC