VESTEL 20275182 32H8300 32 SATELLİTE LED TELEVİZYON

Ürün Kodu: 007766

VESTEL

VESTEL 20275182 32H8300 32 SATELLİTE LED TELEVİZYON


AmbilightYok
Curved (Kavisli)Hayır
Çözünürlük (Piksel)1366 x 768
ÇözünürlükHD
Dahili Uydu AlıcıVar
Ekran Ebatı32 inç / 81 cm
Ekran Formatı16:9
Garanti TipiVestel Garantili
Giriş / Çıkış PortlarıVGA
Görüntü TeknolojisiLED
HDMI Girişleri1
İşletim SistemiVestel
Model Yılı2019
Pc BağlantısıVar
RenkSiyah, Siyah
ScartVar
Ses Çıkışı2 x 7 / 14W
Smart TVYok
Teslimatta KurulumYok
TunerVar
Ürün Ağırlığı (NET) (kg)6
Wi-FiYok
Diğer
Garanti Süresi (Ay)24
Yurt Dışı SatışYok
Stok KoduHBV00000PM22Y
  • 1
    HD Ready

    “High Definition” ifadesinin kısaltması olan HD, yüksek çözünürlük anlamına geliyor. Türkçede “hazır” anlamına gelen “Ready” sayesinde ise televizyonunuz, tüm görüntüleri HD uyumlu olarak hazır hale getirebiliyor. HD Ready televizyonlar, görüntüleri 1080x720 piksel olarak izlemenize imkan tanıyor. HD Ready teknolojisi sayesinde HD yayın yapan tüm cihazlar, televizyonunuzda ilave çipe gerek kalmadan yüksek çözünürlükte görüntülenebiliyor. Ekrana yansıyan görüntüleri ideal çözünürlükte görüntülemenize olanak sağlayan bu teknoloji ile tüm HD yayınlar rahatlıkla izlenebiliyor. HD Ready standardına sahip televizyonunuzun HDMI girişi sayesinde, görüntüler analog hale çevrilmeden doğrudan dijital olarak ekrana yansıyor. Bu sayede aktarım esnasında herhangi bir görüntü kaybı yaşanmıyor.

     
  • 2
    DAHİLİ HD UYDU ALICI

    Uydu Yayınlarda Kutu, Kablo, Kumanda Devri Bitti!

    Dahili HD dijital uydu alıcı sayesinde uydu yayınlarını ekstra cihaza ihtiyaç duymadan doğrudan alabilirsiniz. Böylelikle ekstra kutu, kumanda ve kablo kullanımına ihtiyaç kalmaz.

     
  • 3
    Pixellence

    Televizyonunuzdaki görüntüleri gerçekle ayırt edemeyeceğiniz yepyeni bir TV deneyimine ne dersiniz? Yerli üretimin gururu Vestel tarafından geliştirilen Pixellence teknolojisiyle tanışmaya hazır olun! Vestel’in patentli görüntü işleme teknolojisi Pixellence, televizyonunuzdaki görüntüleri çok daha yüksek kalitede izlemenize olanak sağlıyor. “Pixel” ve “excellence” (mükemmellik) kelimelerinin bir araya gelmesiyle oluşan Pixellence, teknolojinin sunduğu kusursuz görüntüleme imkanlarının en somut örneklerinden birini teşkil ediyor. Renk İyileştirme Algoritması'yla görüntüdeki renk bilgisini algılayıp en üst seviyeye ulaştıran Pixellence, çok daha canlı ve doğal renklerle seyir keyfinizi taçlandırıyor. Bu teknoloji, renk yoğunluğunun yanı sıra Kontrast İyileştirme Algoritması sayesinde de görüntülerin kalitesini üst düzeye yükseltiyor.

     
 
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
  • Super Dinamik Kontrast

    En açık renk ile en koyu renk arasındaki farkı artıran Vestel LED TV’lerde karanlık sahneleri bile daha net ve canlı izleme keyfi sizi bekliyor.

  • PC Girişi

    PC girişi sayesinde televizyonunuzu aynı zamanda bilgisayar monitörü olarak da kullanabilirsiniz.

  • LED TV

    Hem ince tasarımı hem de üstün özellikleriyle görenleri kendine hayran bırakacak gerçek bir teknoloji harikası.