PHILIPS HD9650/90 AİRFRYER DİGİTAL FRİTÖZ XXL

Ürün Kodu: 007319

PHILIPS

PHILIPS HD9650/90 AİRFRYER DİGİTAL FRİTÖZ XXL

Sadece mağazalarımızda satışa sunulmaktadır.

Maksimum lezzet, minimum yağ
Yiyecekleri fazla yağdan arındırır ve çıtır bir tat sunar*

Philips Airfryer XXL, en sevdiğiniz yiyecekleri çok az yağ ile veya hiç yağ olmadan, sıcak havayla kızartır. Fat Removal teknolojisi, yiyeceklerin fazla yağdan arınmasını sağlayarak kendiniz ve aileniz için kızartma yapmanın sağlıklı yolunu sunar.

  • Fat Removal teknolojisi
  • Rapid Air teknolojisi
  • siyah, 1,4 kg
 
Önemli noktalar
Zaman ve enerji verimliliği
Zaman ve enerji verimliliği

Philips Airfryer, geleneksel bir fırına göre %70'e kadar daha az enerji ve %50'ye kadar daha hızla lezzetli yemekler pişirerek size zaman ve enerji tasarrufu sağlar.****

QuickClean özellikli ve bulaşık makinesinde yıkanabilir
QuickClean özellikli ve bulaşık makinesinde yıkanabilir

Çıkarılabilir, yapışmaz süzgeç parçasına sahip Airfryer, QuickClean sepeti sayesinde hızlı ve kolay bir biçimde temizlenebilir. Ayrıca yapışmaz kaplamalı sepet ve çıkarılabilir çekmece, bulaşık makinesinde yıkanabilme rahatlığı sunar.

Sıcak Tutma modu
Sıcak Tutma modu

Kullanışlı Sıcak Tutma modumuz sayesinde dilediğiniz zaman yemeğinizin tadını çıkarabilirsiniz. Yiyeceğinizi 30 dakikaya kadar ideal sıcaklıkta tutar.

XXL aile boyu yemekler
XXL aile boyu yemekler

Evet, yeni Airfryer XXL ile aile boyu yemekler pişirebilirsiniz. Tam boy kapasitesi sayesinde büyük ve lezzetli yemekleri daha kolay pişirebilirsiniz. Bütün bir tavuk, hatta 1,4 kg'ye kadar kızartma pişirerek acıkmış aile fertlerinizi ya da arkadaşlarınızı mutlu edebilirsiniz. Büyük 7,3 L kapasiteli tavayla altı porsiyona kadar servis edebilirsiniz.

5 ön ayarlı dijital ekran
5 ön ayarlı dijital ekran

Dondurulmuş patates, et, balık, bütün tavuk ve tavuk butlarının bir düğmeye basılarak pişirilebilmesini sağlayan ön ayarlı pişirme programları bulunan dijital ekranın kullanımı kolaydır. QuickControl düğmesiyle hem sıcaklık hem de pişirme süresi ayarlanır.

Özel NutriU Uygulaması
Özel NutriU Uygulaması

Usta bir Airfryer şefi olmak için ilham alabilirsiniz. Yeni Philips Airfryer XXL cihazınızı satın aldığınızda NutriU uygulamamıza özel erişim hakkı elde edersiniz. Yüzlerce lezzetli tarife göz atın ve nefis yemeklerin tadına varın.

Fırınlama. Izgara. Fırında kızartma. Isıtma
Fırınlama. Izgara. Fırında kızartma. Isıtma

Airfryer'ınızda yüzlerce yemek yapabilirsiniz. Kızartma, fırınlama, ızgara, fırında kızartma gibi yöntemlerle yemek pişirebilir, hatta pişmiş yemekleri ısıtabilirsiniz. Philips Air flow ve deniz yıldızı tasarımı sayesinde her lokmanız çok lezzetli. Yiyecekleri her taraftan eşit şekilde pişirerek her seferinde mükemmel yemekler hazırlamanızı sağlar.

Çok az yağ kullanarak veya hiç yağ kullanmadan kızartın
Çok az yağ kullanarak veya hiç yağ kullanmadan kızartın

Airfryer, en sevdiğiniz yiyecekleri çok az yağ kullanarak veya hiç yağ kullanmadan pişirmek için sıcak havayı kullanır; bu sayede %90'a kadar daha az yağ ile kızartma yapabilirsiniz***. Daha az yağ ile bol yağda kızartılmış gibi leziz ve çıtır çıtır yiyeceklerin tadını çıkarın.

Fat Removal teknolojisi
Fat Removal teknolojisi

Yiyeceklerden fazla yağı ayırarak daha sağlıklı yemekler yiyin. Philips Airfryer, fazla yağı ayırarak hapseden Fat Removal Teknolojisine sahiptir. Minimum yağ ile maksimum lezzet sunan dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık nefis yiyeceklerin tadını çıkarın.

Rapid Air teknolojisi
Rapid Air teknolojisi

Philips'in Rapid Air teknolojisi, 7 kat daha hızlı hava akışı sağlayarak çıtır çıtır yiyecekler hazırlamanızı sağlar**. Dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık olan daha sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıkların ve yemeklerin tadını çıkarın.